Panos Michalopoulos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα
θα ήθελα να με βοηθήσετε σε 2 αγορές που θέλω να κάνω.

  1. Θέλω να αγοράσω smartphone με όριο χρηματικό τα 100 ευρώ αυστηρά. Η χρήση του θα είναι τηλέφωνα , λίγο ίντερνετ και viber. Ποιά προτείνετε? εξαιρούνται τα alcatel, έχω κακή εμπειρία.
  2. Θέλω να αγοράσω tv box με όριο τιμής στα 30-35 ευρώ. Ποιά προτείνετε? Θα μπορώ να δω ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους? αθλητικά γεγονότα, από κανάλια του εξωτερικού?(beingsports κτλ) (Nova-cosmote είναι παράνομα?). Η ταχύτητα της σύνδεσης μου είναι max 17. Σε γενικές γραμμές τι άλλο κάνει το tvbox? Από που μπορώ να το παραγγείλω? Έχω παραγγιλει μια φορά από banggood (15 ευρώ έκανε το προιόν χωρίς τελωνείο) , όλα καλά. Παιχνίδια μπορούν να παίξουν τα παιδιά?
  3. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω με αγωνία την βοήθειά σας.
  4. Παναγιώτης  

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη, εάν σε ενδιαφέρει η αγορά κινητού από εξωτερικό αυτό είναι μία πολύ καλή επιλογή.
Για TV Box δες αυτό
https://www.pcsteps.gr/223835-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-tv-box-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC/

Panos Michalopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Για το συγκεκριμένο κινητό που μου προτείνεις θα πληρώσω τελωνείο?
Για το meizu m6dual sim τί γνώμη έχεις?

Ευχαριστώ και πάλι

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Εάν το πάρεις με priority mail δεν θα έχεις θέμα.

https://www.pcsteps.gr/85848-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-tablet-gadget-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/

Το Meizu φαίνεται και αυτό αξιοπρεπέστατο..

Panos Michalopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω και παλι.