Giannis Pierropoulos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα καλημέρα! Μου αρεσει ενα smartwacht από το gearbest με τιμη γυρω στα 15 ευρώ. Πιστεύετε οτι αξίζει το κοπο η θα εχω και τίποτα τελωνεία;

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Γιάννη!! Αν το παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο,όχι δε θα πληρώσεις επιπλέον φόρους.Μα θα κάνει επίσης και πιό αργά να έρθει απ'ότι αν ήταν με courier.Δες κι εδώ https://www.pcsteps.gr/85848-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC/

Δε λες όμως ποιό είναι το smartwatch που θες,να σου πουν τη γνώμη τους απο το pcsteps.Αν και είναι ένα ρολόι...Τέσπάντων!!

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Μα αν υπάρξει θέμα με τελωνείο,μπορείς να επικοινωνήσεις με το gearbest και να ζητήσεις αλλαγή του τρόπου αποστολής.Στο link με το άρθρο που έβαλα,ρίξε και μια ματιά στα σχόλια.

Giannis Pierropoulos απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό εδώ είναι https://www.pcsteps.gr/o9u152k

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Πάντως αν το παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο,δεν θα περάσει καν απο τελωνείο,επομένως μπορείς να το παραγγείλεις άφοβα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Συνήθως κινητά στοχεύουν στο τελωνείο, και δεν θα πιάνουν όλα.

Συνεργάτες του PCsteps αγόρασαν πρόσφατα κάμερα, Raspberry Pi, και Android TV Box και έφτασε κανονικά. Δεν πρόκειται να έχεις κανένα θέμα με την αποστολή του smartwatch με απλό ταχυδρομείο.