Αλέξανδρος ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε σας και σε όλους τους αναγνώστες του PCsteps!
Θα ήθελα κάποιες προτάσεις και γνώμες για smartwatch μέχρι 250€. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο είναι να έχει nfc έτσι ώστε να υποστηρίζει συναλλαγές μέσω google wallet, να έχει καλή και ευδιάκριτη οθόνη (λόγω πρεσβυωπίας). Από εκεί και πέρα ότι επιπρόσθετο θα είναι καλοδεχούμενο όπως, ειδοποιήσεις, πλοήγηση, activity trackers κ.λπ..
Να σημειώσω ότι διαθέτω ένα Xiaomi Mi9T Pro.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Αλέξανδρος

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Αλέξανδρε, από τη στιγμή που έχεις xiaomi κινητό σίγουρα και ένα xiaomi smartwatch θα είναι μία πολύ καλή επιλογή. Συνεπώς θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το Xiaomi Watch S1 Active, το οποίο θα το βρεις εδώ.

Αλέξανδρος απάντησε πριν 1 έτος

Γιώργο σ ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και πρόταση.
Φαίνεται αξιόλογο και σε αρκετά προσιτή τιμή.
Ωστόσο, καθώς το Xiaomi μετράει ήδη 4 χρόνια ζωής, μια πιθανή μετάβαση σε άλλη εταιρεία, πχ Huawei, με προβληματίζει αν θα έχει πλήρη συμβατότητα.
Αν.δεν σου κάνει κόπο να μου προτείνεις και κάποια εναλλακτική, καλοδεχούμενη.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Ακόμα και να αγοράσεις άλλο android κινητό δεν σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα εάν αυτό είναι από διαφορετική εταιρεία..ούτως ή άλλως αυτά τα smartwatches λειτουργούν με όλα τα android κινητά. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να δεις και άλλα, όπως αυτό της Samsung. Γενικά, οι επιλογές smartwatches με NFC είναι προς το παρόν λίγο περιορισμένες.