Ηλιας κουτσιογκουλος ρώτησε πριν 4 εβδομάδες

Παιδιά θέλω να πάρω ένα tablet 10 ιντσών γεια internet αλλά και παιχνίδι και multitasking γύρο στα 200 ευρώ παίρνω ένα δυνατό tablet η μέχρι 230 απλώς σκέφτομαι να πάρω tablet η λάπτοπ αλλά επειδή το laptop θέλει προσοχή να αερίζεται σωστά για τη θερμοκρασία και δεν είναι τοσο άνετο όπως το tablet και το βάρος του το να ξαπλώνεις ξέρω γω και να βλέπεις και ταινία.Α και συν το καθάρισμα που χρειάζεται μια στο τόσο όταν είχα σταθερό PC το καθαριζα μόνος μου Τι λέτε;;;

9 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Καλησπέρα Ηλία! Μπορείς να δεις το XIAOMI REDMI PAD.

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Ναι δυνατό αλλά να ρωτήσω το χρομ μπουκ έχει της εφαρμογές όπως αντροιδ; Μπορεί να δουλεύει με πιο αδύναμο σιπιγιου π.χ;  γεια αιπαντ 2ρο χέρι τι λέτε; Αλλα δεν ξανά είχα ios.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Στο Chrome OS μπορείς να κάνεις ακριβώς ότι μπορείς να κάνεις και μέσα στον Chrome browser. Τίποτε περισσότερο. Όσο αφορά το iPad, σαν λειτουργικό αξίζει. Ωστόσο, παίζει ρόλο η τιμή και η κατάσταση του. 

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 3 εβδομάδες

[Ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε].  Αυτό πιχι με 2 ραμ κ 4 πυρήνες καλά θα δουλεύει χωρίς κολλήματα δλδ ;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Για βασική χρήση δεν θα έχεις θέμα, αλλά δεν παύει να είναι ένα προιόν 5 χρονών, με ότι σημαίνει αυτό για τη διάρκεια ζωής του.

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Chromebook τι είναι ανάμεσα αντροιδ κ πισι;αν υπάρχει οδηγός κ για σύγκριση με τα άλλα λειτουργικά συστήματα ios, android, windows, Linux πιο είναι το καλύτερο για τον καθένα.  Αυτό με 4/64 gb πιστεύω για αρκετά χρόνια είναι οκ Samsung tab a8 2021 την έκδοση σιμ γύρο στα 250 ευρώ αν κοιτάξεις στο gsmarena.com γράφει για υποστήριξη 2 ενημερώσεις δλδ μέχρι 13 αντροιδ νομίζω 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Το Chromebook είναι ένα ξεχωριστό λειτουργικό της Google. Όπως είπα, είναι ακριβώς σαν να χρησιμοποιείς τον Chrome. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω, πχ να εγκαταστήσεις εφαρμογές. Αναφέρεις λειτουργικά διαφορετικών χρήσεων, οπότε δεν υπάρχει κάποια σύγκριση μεταξύ τους. Πχ δεν υπάρχει νόημα να συγκρίνεις Android και Windows.

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 2 ημέρες

Lenovo Ideapad Duet Chromebook

αυτο ? μου ειπαν πως αν συνδεσεις λογαριασμο κατεβαζεις εφαρμογες κανονικα πλει στορ εχει και οριτζιναλ θηκη πληκτρολογιο 200 ευρω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 ημέρα

Όταν προτείναμε το Xiaomi Pad που είχε μεγάλη πτώση τιμής, είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Γενικά, μην περιμένεις ιδιαίτερες επιδόσεις από Chromebook.