Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορά TV – Για Κοινή χρήση οθόνης Desktop pc σε άλλη τηλεόραση.
Κώστας Ζαχαράκης ρώτησε πριν 3 έτη

Παιδιά αγόρασα το Cromecast και δεν το βλέπει ούτε το λαπτοπ ούτε το κινητό. Στην τηλεόραση εμφανίζεται η ονομασία του και το: chromecast.com/setup. To εμπιστεύτηκα και  εκεί δίνει τα βήματα σύνδεσης. Το google home δεν μπορώ να το κατεβάσω γιατί λέει οτι δεν είναι συμβατό με τις συσκευές μου. Στην καρτέλα του chrome και στην μετάδοση βρίσκει το cosmote tv που έχω. Στην σύνδεση βρίσκει άλλες γειτονικές τηλεοράσεις αλλά όχι το chromecast. ΤΙ δεν κάνω σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η τηλεόραση είναι samsung δεκαετίας με 4 θύρες hdmi.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Κώστα, έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφουμε στον οδηγό μας εδώ?

Κώστας Ζαχαράκης απάντησε πριν 3 έτη

Ναι, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω το Google home. Μου λεει οτι δεν είναι συμβατό με καμμία από τις συσκευές μου συσκευές. Στο λαπτοπ έχv τα Windows 10. Στο wifi το βλέπει.

Κώστας Ζαχαράκης απάντησε πριν 3 έτη

Επανάφερα το ρουτερ στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν άλλαξε τίποτα. Στο cosmote tv δεν έχει πρόβλημα.

Κώστας Ζαχαράκης απάντησε πριν 3 έτη

Το έλυσα τελικά το θέμα. Εγκατέστησα το google home σε άλλο τηλέφωνο, συνδέθηκα σ΄ αυτό με το δικό μου κινητό και με το chrome κάνω μετάδοση της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή μου. Σας ευχαριστώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ωραία Κώστα!