Vaggelis Xanthos ρώτησε πριν 6 έτη

Θα ήθελα να κάνω μια αγορά ενός Tv box από κίνα μέσω Post NL με χρέωση γύρω στα 2 ευρώ και όχι priority line γιατί δεν εμφανίζεται αυτή η δυνατότητα στη σελίδα , συγκεκριμένα το MX10 Tv box μαζί με ένα iPazz port.. Θα υπάρξουν έξοδα εκτελωνισμοί αν γίνει αποστολή μέσω της Post NL; Σε ποιες σελίδες υπάρχει το Priority line και από ποια σελίδα θα μου προτείνατε να αγοράσω το συγκεκριμένο Tv box ή κάποιο αντίστοιχο..
Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων..

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ναι, στο Post NL υπάρχει υψηλότερη πιθανότητα για χρεώσεις τελωνείου, δεν παρέχει καμία ιδιαίτερη ασφάλεια.
Δες αυτό, που έχει φθηνό priority line στα 0,83 ευρώ. Επίσης αυτό το iPazzPort έχει και αυτό Priority.
Αρκετά μαγαζιά έχουν αποστολή τύπου Priority, αλλά εκτεταμένα έχουμε δοκιμάσει την αποστολή του GearBest και του Banggood.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Βρήκα στο Gearbest το MX10  μαζί με ένα iPazz port στα 58 ευρω και κάτι με δωρεάν priority line.. Ανάμεσα στο H96 MAX και στο MX10  τι διαφορές υπάρχουν; Μόνο το dual band wi fi που υποστηρίζει το H96 MAX; Αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο ειναι το kodi και η απεικόνιση της οθόνης του tablet μου στην τηλεόραση.. Κάτι τελευταίο ο περιορισμός των 2 κιλών δεν ισχυεί πλέον για αποστολές μέσω priority line;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δεν ισχύει πλέον ο περιορισμός, έχει κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα που άλλαξε για τις αποθήκες της Κίνας, και σύντομα θα επανέλθει και για το Hong Kong.
Ναι, το Dual Band φαίνεται να είναι η βασική διαφορά τους. Κατά τ' άλλα, ίδιο επεξεργαστή, GPU, και μέγεθος RAM έχουν.
Για την οθόνη του Tablet, το MX10 υποστηρίζει Miracast, ενώ το H96 αναφέρει κάποιο "microcast", για το οποίο όμως υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες. Το πιθανότερο πάντως είναι πως θα έχεις καλύτερη συμβατότητα με το MX10.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και συγχατήρια για την σελίδα πολύ χρήσιμη και αναλυτική σε οτι αναφέρεται κάθε φορά.. Συνεχίστε ετσι..