Thanasis Dimitriou ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω Windows 10 Pro από GODEAL24, με την προσφορά η οποία  αναφέρεται στο site του Pcsteps. Σε μερικά Sites τα οποία πωλούν κλειδιά για Windows 10 Pro δηλώνουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά, αν μετά το activation γίνει format και επανεγκατασταθούν τα Windows πρέπει να χρησιμοποιηθεί άλλο κλειδί. Γνωρίζετε αν και για τα κειδιά του GODEAL24 ισχύει το ίδιο; Έστειλα email στο κατάστημα και η απάντηση ήταν διφορούμενη (If you reinstall or format your computer, the code should be worked. But, it could be invalid sometimes). Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Η απάντηση στο τέλος ,εννοούνε πως συμβαίνει καμία φορά να στείλουν μή έγκυρο κλειδί. Πάντα έστελναν άλλο σε αντικατάσταση αυτού, τα καταστήματα όταν συνέβαινε αυτό.(απλά πριν το godeal24 ,υπήρξαν κι άλλα σάιτ)

Γενικά ,τα κλειδιά των win10 κλειδώνουν στη Μητρική ,κι έτσι δε χρειάζεται να το εισάγεις ξανά ,μετά από φορμάτ.  Μόνο των Office χρειάζεται να είναι συνδεδεμένα με λογαριασμό Microsoft .

(Επι τη ευκαιρία καλό το κατάστημα που βγάλατε ,συγχαρητήρια. Απλά θα ήθελα να βγάλετε και καπέλα ,όταν έρθει το καλοκαίρι.)

Thanasis Dimitriou απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Θανάση, όπως είπε και ο Δημήτρης, τα κλειδιά των win10 περνάνε στη Μητρική, συνεπώς δεν χρειάζεται σε νέο format να περάσεις ξανά τον κωδικό των Windows..στη χειρότερη όμως περίπτωση που πάει κάτι στραβά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους..
(Ευχαριστούμε Δημήτρη)

 

Thanasis Dimitriou απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ Γιώργο για την απάντησή σου...