Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑγορές από κινά με priority line
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ ρώτησε πριν 6 έτη

Θα ήθελα να κάνω αγορές από  Κίνα με priority line από το Gearbest και Banggood για ταχύτητα και το τελωνείο και θα ήθελα να μάθω ποιες μέθοδοι λειτουργούν γιατί χρησιμοποιήσα για αγορά ενός tv box απο το Gearbest την priority line PDM και πάλι πλήρωσα ένα αρκετά μεγάλο πόσο στο τελωνείο, την EU Express δεν την έχω χρησιμοποιήσει γιατί συνήθως κοστίζει περισσότερο από την παραγγελία που θέλω να κάνω και δεν ξέρω καν αν λειτουργεί , ούτε και την priority line του Banggood με το φόβο μήπως είναι και αυτή τριγωνική αποστολή μεσώ Ολλανδίας σαν την  PDM του Gearbest ..
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως λειτουργεί κάθε μια μέθοδος και αν λειτουργούν "σωστά" με το τελωνείο ;

5 Απαντήσεις

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Θα μπορούσα να έχω μια βοήθεια ;
Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ;
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Απ'όσο ξέρω με το PDM υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσει τελωνείο.
Δυστυχώς εγώ δε μπορώ να σου πω περισσότερα ,από το πως υπάρχει κάποια πιθανότητα η gearbest να αλλάξει τον τρόπο αποστολής ,και να περάσει ενδεχομένως από τελωνείο η παραγγελία. Περισσότερα δες εδώ.

https://www.pcsteps.gr/240620-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9/

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Με τα τελευταία δεδομένα που έχουμε, η Priority Line EU Express στο GearBest είναι η πιο ασφαλής επιλογή από το συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς το δέμα έρχεται μέσω DPD UK και ACS, χωρίς να περνάει καθόλου από ΕΛΤΑ και τελωνείο.
Στο Banggood, ενώ τα πράγματα έρχονται με ΕΛΤΑ, έχουν βρει έναν αρκετά αξιόπιστο τρόπο να παρακάμπτουν το τελωνείο, γενικά μαζί με την EU Express του GearBest είναι αυτή τη στιγμή οι πιο ασφαλείς επιλογές. Δεν αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο ακριβώς λειτουργεί η μέθοδός τους, αλλά και από τη δική μας εμπειρία και από αναγνώστες, δεν έχουμε ακούσει παράπονα.
Δες περισσότερα εδώ σχετικά:
https://www.pcsteps.gr/85848-κινέζικα-κινητά-tablet-gadget-αγορά-από-κίνα/

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Η μέθοδος αποστολής "EU Express" του Gearbest και η  μέθοδος αποστολής "Priority Direct line" Banggood πως έρχονται σπίτι μας;
Με την ACS έρχεται η κάθε μέθοδος της κάθε σελίδας;
Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων..

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Δεν είχα δει την απάντηση σας..
Ευχαριστώ πολύ, συνεχίστε έτσι..