Nikos Koukakis ρώτησε πριν 8 έτη

Αυτες τις μερες θα ανανεώσω την κάρτα μου την prepaid στην τράπεζα για να κανω αγορες μεσω ιντερνετ με paypal.Θα ηθελα να ρωτησω αν στο amazon μπορουμε να κανουμε κανονικά παραγγελίες απο Ελλάδα γιατι υπήρχε μια περίοδος που λόγο capital controls δεν μπορουσαμε να κανουμε παραγγελίες.Ξέρετε αν μπορουμε να κανουμε κανονικα παραγγελίες και αν μπορω να παραγγείλω για παράδειγμα μεγάλα αντικείμενα.Δεν ξερω την διαδικασία γενικως γιαυτο ρωτάω..

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αρχικά πρέπει να γνωρίζεις πως σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να παραγγείλεις οποιοδήποτε αντικείμενο από το Amazon στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως capital controls. Τα περισσότερα αντικείμενα δεν υποστηρίζουν την αποστολή στην Ελλάδα, για οποιουσδήποτε λόγους.

Από εκεί και πέρα, τα Capital Controls έχουν χαλαρώσει αρκετά, οπότε σε αντικείμενα που αναφέρουν ρητά πως τα στέλνουν στην Ελλάδα, το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 8 έτη

το γραφει καπου ποια ειναι διαθεσιμα για  Ελλαδα?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Εφόσον είσαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό σου και έχεις Ελληνική διεύθυνση, σε κάθε προϊόν ξεχωριστά λέει αν αποστέλλεται στην Ελλάδα ή όχι.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 8 έτη

απλα επειδη μου εχει πει φιλαρακι μου οτι ακομα υπάρχουν περιορισμοί και οτι κοβονται τα προιοντα και γυρνάνε πισω και ακυρώνονται οι παραγγελιες γιαυτο σε ρωτάω αν εχεις κανει παραγγελίες προσφατα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν ζω στην Ελλάδα, και όσο ζούσα μόνο μια φορά είχα παραγγείλει κάτι βιβλία από το Amazon, το 2007.