Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletαγορα απο κινα μεχρι 70 ευρω χωρις τελωνειο
sakis adonopoulos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα σας .εχω κανει αγορα απο κινα απο το wish.com συγκεκριμενα ενα ταμπλετ 77 ευρω με μεταφορικα.μπορειτε να μου πειτε ποσο τελωνειο μπορει να πληρωσω ;εστειλα μηνυμα στους αντιπροσωπους του wish και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ποσο θα με χρεωσουν.ζητω συγνωμη που δεν διαβασα για gearbest.που προτεινετε εσεις.και αν μπορω και στο gearbest να χρησιμοποιω την χρεωστικη μου καρτα.οποιαδηποτε βοηθεια σας πολυτιμη.και παλι σας ευχαριστω.

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Για περί τελωνείου , εγώ δε ξέρω όμως δες εδώ στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για δέματα εκτός ΕΕ
http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/nea_eidika_telh_ektelwnismou.pdf
Λογικά εξαρτάται κι από τη μέθοδο αποστολής που χρησιμοποιεί το σάιτ αυτό.  Το wish με μία αναζήτηση ,έχει πολλές αρνητικές κριτικές όμως.
https://www.trustpilot.com/review/www.wish.com
Όσο για το gearbest ,είναι πιό ασφαλές να πληρώνεις με paypal ,παρά απευθείας με κάρτα. Για όποια θέμα υπάρξει με την παραγγελία ,η paypal αναλαμβάνει να δώσει λύση. Κι αν γίνεται να βάζεις ασφάλεια αποστολής όταν κάνεις την παραγγελία ,ακόμα καλύτερα.(Είναι καλό σε περίπτωση που χαθεί το δέμα. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ,μα έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αναγνώστη.)
Δες και τον Οδηγό.
https://www.pcsteps.gr/85848-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-tablet-gadget-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/
Γενικά για ασφαλείς αγορές μπορείς να χρησιμοποιείς τον Safezone browser .
https://www.avast.com/el-gr/secure-browser
Δες κι εδώ όμως.
https://www.pcsteps.gr/86575-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-internet/

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Επίσης για να υποστηρίζεις και το pcsteps ,αν τους προτείνεις να σου φτιάξουν affiliate link για κάποιο προιόν (πριν φυσικά κάνεις την αγορά) δε νομίζω να έχουν αντίρρηση.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Το GearBest δέχεται πληρωμές με PayPal και μπορείς κανονικά να βάλεις τη χρεωστική σου κάρτα στο λογαριασμό PayPal για αγορές. Δες και τον σχετικό οδηγό:
https://www.pcsteps.gr/26664-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-paypal-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/

sakis adonopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο.εφτιαξα λογαριασμο paypal Αγγελε.κ εκανα κανονικα αγορα απο εκει.θα διαβασω κ τον αναλυτικο σας οδηγο για χωρις τελωνειο.και παλι σας ευχαριστω.