Efi Koukouraki ρώτησε πριν 6 έτη

Γειά σε όλους! Είστε υπέροχοι και τα άρθρα σας πάντα από χρήσιμα έως σωτήρια.
Ενδιαφέρομαι για αγορά αυτής της συσκευής https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_707553.html?wid=11, που όπως φαίνεται είναι διαθέσιμη από Hong Kong και G-W-5 (αν έχω καταλάβει σωστά είναι κάπου στην Ευρώπη).
Κατ' αρχάς, αν επιλέξω το ευρωπαϊκό warehouse δεν υπάρχει άλλη επιλογή αποστολής πέρα από expedited shipping. Σε παλαιότερο άρθρο σας σχετικά με αγορές από Κίνα αναφέρατε ότι για ευρωπαικές αποθήκες μέχρι το καλοκαίρι του 2017 δεν εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις. Υπάρχει hidden catch σε αυτήν την επιλογή;
Δεύτερον, δεν έχω ακούσει πολλά για την Vernee, ωστόσο για τις απαιτήσεις και το budget μου τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου φαίνονται ικανοποιητικά. Σε προηγούμενη κριτική σας για το Thor της Vernee -  https://www.pcsteps.gr/231045-vfm-vernee-5-0ips-3gb-16gb-android-7-0-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-e72-27/?utm_source=getresponse&utm_medium=email&utm_campaign=pcsteps&utm_content=%CE%A4%CE%B1+%CE%BD%CE%B5%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+%5B%5Brss_title%5D%5D  - την επαινέσατε αρκετά. Έχετε να επισημάνετε κάτι που θα έπρεπε να προσέξω;
Οποιοδήποτε σχόλιό σας είναι φυσικά ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ πάρα πολύ και για το direct messaging και για όλο το υλικό που μοιράζεστε μέσω των άρθρων σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά!!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Γεια σου Έφη,
Ποτέ δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, από τη στιγμή που δεν περνούν τα προϊόντα από τελωνείο, ανεξαρτήτως της μεθόδου αποστολής.
Γενικά είχαμε πολύ καλές εντυπώσεις από το Vernee που δοκιμάσαμε, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω από όσα αναφέραμε στην παρουσίαση.