babis tsourlis ρώτησε πριν 9 έτη

αγγελε καλησπερα. Ψαχνω για ενα δευτερο μονιτορ. Εχω σαν πρωτο μονιτορ την benq gl2460 που μου ειχες προτεινει εσυ. Για παιχνιδια ειναι πολυ καλη. Απλα θελω να σε ρωτησω τι ειδους να παρω για δευτερη? Να παρω μια 22αρα? Πιο πολυ την θελω σαν βοηθητικη, για προγραμματισμο και για αλλα θεματα. Θελω να ναι ως 120-130 ευρω. Θα φαινεται ασχημα σαν ζευγαρι με την benq μια 22αρα?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Μπάμπη, το πόσο καλά ή άσχημα θα φαίνεται εξαρτάται από τη δική σου αισθητική.

Γενικά πάντως το ιδανικό για dual monitor είναι να έχεις ακριβώς ίδιες οθόνες, αλλιώς η διαφορετική φωτεινότητα και η απόδοση στα χρώματα μπορεί να είναι ενοχλητική.

Αν πιστεύεις πως δεν θα έχεις τέτοιο θέμα, αυτή η οθόνη είναι καλή επιλογή.

babis tsourlis απάντησε πριν 9 έτη

ιδια οθονη, δηλαδη το καλυτερο ειναι να παρω αλλα μια benq? μια 22αρα να χει σχεδον τα χαρακτηριστικα με την benq μπορεις να μ προτεινεις? AN εξαιρεσεις τα 2μσ αποκρισης, γιατι μαλλον δεν θα παιζω τ παιχνιδια σε dual monitor γιατι δεν ξερω αν μπορει η radeon 280x να τα σηκωσει

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Η οθόνη που σου πρότεινα έχει την ίδια φωτεινότητα, αλλά είναι άλλο αυτό που γράφουν στα χαρτιά, και άλλο αυτό που βλέπεις.

Ακόμα και με την ίδια BenQ υπάρχει περίπτωση να δεις διαφορά στην εικόνα επειδή το ένα panel είναι χρησιμοποιημένο και το άλλο όχι, ή ακόμα και από μικροδιαφορές ανάμεσα στα δύο panel, οπότε μην το πολυπαιδεύεις.