Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑΓΟΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ LAISER
Eirini Kkk ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω έναν laiser εκτυπωτή πολυμηχάνημα για το σπίτι και θα ήθελα την γνώμη σας για την καλύτερη επιλογή. Θέλω να εκτυπώνει και έγχρωμα, δεν θέλω να στεγνώνει το μελάνι, να έχει οικονομικά τόνερ. Η επιλογή του πολυμηχανήματος είναι για εκτύπωση, σκανάρισμα και φωτοτυπίες. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα τονερ γεμίζουν ξανά μελάνι σε κάποιο κατάστημα ή θα πρέπει να αγοράζω καινούργια;
ευχαριστώ

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτό το πολυμηχάνημα είναι εξαιρετική επιλογή και έχει αρκετά οικονομικά γνήσια toner - άλλα πολυμηχανήματα έχουν Toner των 80-90 ευρώ για κάθε χρώμα.

Ενώ υπάρχουν επιχειρήσεις που ξαναγεμίζουν toner, δεν κάνουν όλες το ίδιο καλή δουλειά, και θα πρέπει να πειραματιστείς με μερικές από αυτές για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Γενικά οι εκτυπωτές laser δεν θέλουν καμία ιδιαίτερη συντήρηση. Απλά μετά από κάποιες εκτυπώσεις πρέπει να αλλάξεις το Drum, θα λέει στο βιβλίο οδηγιών πότε πρέπει να αλλαχθεί.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ειρήνη, μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις?

Eirini Kkk απάντησε πριν 8 έτη

δεν το έχω σκεφτεί αυτό δεν με πειράζει να δώσω και 400 ευρώ αρκεί να τα βγάλουν τα λεφτά τους, δηλαδή να το κρατήσω χρόνια... το θέμα χρημάτων με προβληματίζει το μετά δηλαδή τα τονερ και η συντήρηση του...

Eirini Kkk απάντησε πριν 8 έτη

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου! είχα δει σε κάποιο άλλο άρθρο είχες βάλει αυτό τον εκτυπωτή http://www.e-shop.gr/polymixanima-ricoh-aficio-sg-3100snw-geljet-wifi-p-PER.408029

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ο εκτυπωτής αυτός δεν είναι laser, χρησιμοποιεί μια διαφορετική τεχνολογία που ονομάζεται GelJet, αποκλειστική στη Ricoh, που βασίζεται σε ένα νέο τύπο μελανιού.

Καθώς είναι μια νέα τεχνολογία, δεν έχει δοκιμαστεί όπως η κλασσική inkjet και laser. Δεν γνωρίζω αν έχει το πρόβλημα του να ξεραίνεται το μελάνι, καθώς έχει υγρή μορφή, ούτε πόσο οικονομικός είναι σαν κόστος εκτύπωσης. Και σίγουρα δεν θα μπορείς να ξαναγεμίσεις τα μελάνια του, θα πρέπει να παίρνεις μόνο αυθεντικά.