Giannis Laskaridis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα.
Θελω να αντικαταστησω τα 2.1 ηχεια του υπολογιστη μου με surround 5.1 με το μπατζετ στα 300 ευρω. Υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση στην αγορα? Βλεπω τα Logitech Ζ906 στα 500W αλλα με αρκετες αρνητικες κριτικες. Αξιζει περισσοτερο καποιο απο τα οικονομικα home theater των 1000W οπως το Samsung HT-J5500 (www.e-shop.gr/samsung-ht-j5500-5-speaker-3d-blu-ray-dvd-home-theater-system-p-PER.706376) η το LG LHB645 (LG-LHB645.html). Επισης τα home theater συνδεονται κανονικα με τον υπολογιστη? δεν υπαρχει καρτα ηχου στο pc και η μητρικη μου ειναι η Gigabyte GA-Z97P-D3 (www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-z97p-d3-retail-p-PER.526976)
Ευχαριστω πολυ!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Γιάννη,

Δυστυχώς για μια συσκευή όπως τα ηχεία, οι κριτικές άλλων αγοραστών δεν αξίζουν τίποτα. Είναι αδύνατον να ξέρεις σε τι χώρο έχουν τοποθετήσει τα ηχεία, αν τα έχουν ρυθμίσει σωστά, και με ποιο κριτήριο συγκρίνουν τον ήχο, αν έχουν δηλαδή ακούσματα από καλά ηχεία για να κάνουν μια σωστή σύγκριση. Συν ότι η αίσθηση της ακοής είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική.

Δυστυχώς, χωρίς οπτική ή coaxial έξοδο, που δεν έχει η μητρική σου, είναι αδύνατον να συνδέσεις τον υπολογιστή με Home Cinema. Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις ηχεία για υπολογιστή.

Για να συνδέσεις τα logitech, αν τελικά επιλέξεις αυτά, δες αυτές τις οδηγίες.