Βασιλης Καλιβοπουλος ρώτησε πριν 6 έτη

Ειμαι αναμεσα σε δυο ηχεια , λινκ στο τελος , και θα ηθελα τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του καθενος , με καποιο επιχειρημα. Εχω ψαξει στα σαιτ των εταιρειων , εχω διαβασει κριτικες και σαμ τελευταια κινηση πριν την αγορα θετω εδω την ερωτηση. Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν.

9 Απαντήσεις

Βασιλης Καλιβοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Ξεχασα το λινκ για τα ηχεια.
https://www.e-shop.gr/genesis-ncs-0856-helium-600-60w-rms-21-gaming-surround-speakers-p-PER.573419
https://www.e-shop.gr/logitech-z333-21-multimedia-speaker-system-p-PER.575218

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,
Τα Logitech Z333 τα έχουμε δοκιμάσει και είναι πάρα πολύ καλά για την κατηγορία τους.
https://www.youtube.com/watch?v=nG7JmP_7vIs
Τα Genesis δεν τα έχουμε ακούσει. Δυστυχώς, στα ηχεία τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν δίνουν καμία πληροφορία για την ποιότητα του ήχου. Αν δεν ακούσουμε τα ηχεία, είναι πρακτικά αδύνατον να ξέρουμε πόσο καλό ήχο έχουν.

Βασιλης Καλιβοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Για να ειμαι ειλικρινης ετεινα πιο πολυ προς τα genesis γτ συγκρινωντας τα τενικα χαρακτηριστικα watt διαμετρο αντισταση αποκριση συχνοτητας (βεβαια για τα genesis δεν βρηκα την παραμορφωση) φαινονται καλυτερα. Επειτα ειναι κι η εκπτωση και τα σχολια στο eshop που με κανουν να πιστευω οτι ειναι καλο προιον. Γι αυτο θελω Αγγελε να μου πεις εαν θεωρεις αυτους τους λογους που ανεφερα ικανους να παρω τα genesis ή να το παιξω safe και να παω στα logitech που τεσταρισμενα μου λες οτι δεν θα μ απογοητευσουν. Ξερω οτι η τελικη αποφαση ειναι δικη μου αλλα θα λαβω αρκετα σοβαρα την αποψη σου κι ισως να μην δοκιμασω τα genesis μιας και πιστευω οτι προς τα logitech θα με καθοδηγησεις. Αναμενω τα λογια σου 😃

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Τα Watt δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα για την ποιότητα του ήχου.
Η απόκριση συχνότητας επίσης δεν σημαίνει τίποτα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα για τα ηχεία, αν δεν τα ακούσεις ο ίδιος, κατά προτίμηση στον ίδιο χώρο και με το ίδιο ηχητικό υλικό, είναι αδύνατον να ξέρεις ποια θα σου ταιριάζουν καλύτερα.

Βασιλης Καλιβοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Άγγελε τελικά πήρα τα genesis και έχω να πω ότι από τις πρώτες δοκιμές είναι πολύ καλά. Το μπάσο είναι καλό , δυνατό δίχως να τρίζει , ακόμα και μ όλα στο τέρμα σχεδόν σ όλα τα τραγούδια που το τέσταρα , σίγουρα καμιά πενηνταριά , έπαιξε απροβλημάτιστα και έκανε τον τοίχο στο δωμάτιο να τρέμει. Απ την άλλη οι δορυφόροι μ εντυπωσίασαν πραγματικά , ακόμα και σε πλήρη ένταση ο ήχος ήταν κυριολεκτικά κρυστάλλινος , ακόμα και σε παλιά ρεμπέτικα όπου η ψηφιακή τους μορφή δεν δίνει και τον καλύτερο ήχο , οι δορυφόροι ήταν εντυπωσιακοί , το μπάσο θα έλεγα αναμενόμενο και καλό , αλλά οι δορυφόροι πραγματικά με ξετρέλαναν. Η ποιότητα κατασκευής δείχνει καλή και η πινελιά με το στρώμα βερνικιού στην επιφάνεια τα κάνει πολύ όμορφα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλορίζικα, Βασίλη, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Georgelik Tv απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα ονομαζομαι Γιωργος και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με καποια ηχεια που θελω να αγορασω. Ειναι της logitech και εχουν κατι διαφορες στα watt, στην τιμη και το bluetooth. Θα βαλω εδω τα δυο Link. Ελπιζω να απαντησετε γιατι χρειαζομαι βοηθεια!
https://www.logitech.com/en-us/product/z533-multimedia-speaker-system?crid=47
https://www.logitech.com/el-gr/product/bluetooth-speaker-system-z337

Georgelik Tv απάντησε πριν 5 έτη

Επισης θελω να αναφερω οτι θελω και πολυ δυνατο μπασο που να το ''νιωθεις''

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Γιώργο, κάνε νέα δική σου ερώτηση, μην γράφεις στην ερώτηση του Βασίλη, γιατί δεν τον αφορούν οι ειδοποιήσεις για τη δική σου ερώτηση.