Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορα και συγκριση μοντελων Laptop
Bill Keeping ρώτησε πριν 10 έτη

Αγγελε θελω να με βοηθησεις στις διαφορες των δυνατοτητων αυτων των δυο μοντελων που με ενδιαφερουν και αν σαν μαρκα ειναι αξιοπιστη.

1) http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-c55-a-19n-156-intel-core-i3-3110m-4gb-750gb-nvidia-gf-710m-2gb-black-p-PER.904965

2) http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-l50-b-1cd-156-intel-core-i3-4005u-4gb-500gb-windows-81-white-p-PER.904970

Εκτος απο τις γνωστες διαφορες που διακρινω και καταλαβαινω εκει που θελω να με βοηθησεις ειναι στις προδιαγραφες και δυνατοτητες επεξεργαστη και την καρτα γραφικων.Στον επεξεργαστη βλεπω οτι στον πρωτο εχουμε 3ης γενιας και στον δευτερο 4ης γενιας πως θα με εξυπηρετει ο ενας και πως ο αλλος;;;

η χρηση του προοριζεται για ιντερνετ,καποια προγραμματα,ταινιες(επι τo πλειστoν HD ) και μπορει για κανενα ελαφρυ παιχνιδακι (λογω του οτι ειναι και λαπτοπ).
Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 500 ευρω για αυτο και προτεινα αυτους τους δυο αν νομιζεις οτι μπορεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα δεκτο.

Η TruBrite screen technology τι ακριβως ειναι;;

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Και μόνο που ο δεύτερος έχει κάρτα γραφικών Intel, είναι αυτόματα η χειρότερη επιλογή, ειδικά από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει το Gaming, έστω και ελαφρό.

Μάλιστα, ο i3 3110M είναι συνολικά καλύτερος επεξεργαστής από τον i3 4005u.

Η Toshiba βγάζει λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα που βγάζουν όλες οι μεγάλες μάρκες. Δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά στην αξιοπιστία, πέραν του τυχαίου.

Bill Keeping απάντησε πριν 10 έτη

Επειδη ειναι τεταρτης γενιας μελλοντικα δεν θα εχει καλυτερη αποδοτικοτητα και θα μου παρεχει μεγαλυτερη αξιοπιστια απο οτι ενας της τριτης γενιας(εχοντας παντα υποψη την υποστηριξη και τις ενημερωσεις της intel)::::::

Οσο για τις καρτες γραφικων της intel δεν το γνωριζα οτι μειονεκτουν τοσο πολυ απεναντι στις amd και nvidia.

Επισης αν σου ειναι ευκολο θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο παρομοιο μοντελο αλλης μαρκας που θεωριες πιο ανεπτυγμενο;;;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν παίζουν κανένα ρόλο οι γενιές, ούτε παρέχει κανενός είδους ενημερώσεις ή υποστήριξη η Intel. Επεξεργαστές είναι, δεν έχουν drivers, ούτε έχουν firmware που να αλλάζει.

Πάντως αυτός είναι καλύτερη επιλογή και απ' τους δύο.