Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορα κεραιας wifi για λαπτοπ
Jack Jackoulis ρώτησε πριν 9 έτη

Θελω να αγορασω μια κεραια για το λαπτοπ για να ενισχυσω το σημα ετσι ωστε να μπορω να το χρησιμοποιω και σε εξωτερικους χωρους (αυλη,μπαλκονι.βεραντα). Τι μου προτεινεται για ισχυρο σημα ? Ειδα αυτα τα 2 (http://www.e-shop.gr/netis-wf2119s-150mbps-wireless-n-usb-adapter-p-PER.615674 και αυτο ( http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn822n-300mbps-high-gain-wireless-usb-adapter-p-PER.612464 με το 2ο το tp-link να εχει καλες κριτικες και καλα σχολια. Ποιο ειναι πιο ισχυρο ? Εχεται να μου προτεινεται κατι αλλο ? Ειδα και αυτην την κεραια (http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-ant2408c-8dbi-24ghz-indoor-omni-directional-antenna-p-PER.612393 με πολυ καλα σχολια αλλα δεν ξερω πως θα την συνδεσω στην usb θυρα του λαπτοπ ψαχνω για ανταπτορα αλλα δεν βρισκω. Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Φίλε μου, η λύση για τη χρήση που θέλεις δεν είναι μια ξεχωριστή κάρτα δικτύου, αλλά ένα repeater, όπως αυτό.

Η τρίτη κεραία που αναφέρεις χρειάζεται κάρτα δικτύου για να συνδεθεί, δεν είναι αυτόνομη κάρτα δικτύου όπως οι πρώτες δύο.

Jack Jackoulis απάντησε πριν 9 έτη

Μηπως με αυτο ( http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa801nd-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612441 θα κανω καλυτερη δουλεια αν το χρησιμοποιησω ως repeater ? (για μεγαλυτερη εμβελεια το λεω)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Πιθανώς να έχεις μεγαλύτερη εμβέλεια με το Access Point.