Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑΓΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ GEARBEST
Giorgos Doulas ρώτησε πριν 7 έτη

Θέλω να αγοράσω το Mi A1 στην τιμή που γράφεις(180€)Πως μπορώ. Και επίσης πως μπορώ να αποφύγω το τελωνείο. 
Παρακαλώ όσο πιο αναλυτικά μπορείτε γιατί δεν είμαι γνώστης αγορών από το εξωτερικό.
Σας ευχαριστώ!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Δυστυχώς η συγκεκριμένη συσκευή δεν υποστηρίζει Priority Line στην Ελλάδα, που είναι ο 100% ασφαλής τρόπος για να αποφύγεις το τελωνείο.
Το Expedited shipping έχει πάντοτε σημαντικά έξοδα κατά την παραλαβή, καθώς έρχεται με DHL και είναι η πολιτική της εταιρείας να χρεώνει μέχρι και 90 ευρώ για έξοδα εκτελωνισμού και αποθήκης.
Η μόνη λύση που μένει είναι το Unregistered Air Mail, που δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη, αλλά δυστυχώς για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Με αυτή την επιλογή, υπάρχει περίπτωση να περάσει η συσκευή τελωνείο, που συνήθως στα κινητά βγαίνει 39 ευρώ, αλλά μπορεί και να μην περάσει, έχουμε αναφορές από αναγνώστες πως έχουν λάβει πρόσφατα παραγγελίες χωρίς πρόβλημα.
Κοίταξα και σε άλλα μαγαζιά που συνεργαζόμαστε, όπως το Banggood, που έχει επίσης μια επιλογή τύπου Priority Line (Priority Direct Mail), όμως βγαίνει συνολικά αρκετά ακριβότερα.
Εσύ λοιπόν αποφασίζεις αν θέλεις να ρισκάρεις την αγορά από το GearBest, ή θα προτιμήσεις την αγορά από το Banggood.

Maria Peppa Tzatzaliari απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω για αγορά κινητού από.το gearbest. Έχω δει το UMIDIGI Z1 G4 phablet και το UMIDIZI S2 G4 phablet. Επίσης εχω δει κ τα Xiaomi τα οποια υπαρχουν κ στην Ελλάδα.. Ποιά εταιρεία να προτιμήσω?  Επίσης με την εισαγωγή αν προτιμήσω την  UMIDIGI θα εχω καποιο πρόβλημα κ ως προς 4ην αγορά απο το εξωτερικό? Δεν γνωρίζω καθόλου γι αυτο θα ηθελα την γνώμη σας. 
Σας ευχαριστώ πολύ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μαρία. Καλύτερα να κάνεις τη δική σου ερώτηση, αλλιώς ο Γιώργος θα δέχεται ειδοποιήσεις για τις απαντήσεις που είναι για εσένα, οι οποίες δεν τον αφορούν.

Maria Peppa Tzatzaliari απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα το κατάλαβα μολις υπεβαλα το κείμενο ότι ήταν λάθος το σημείο.
Ευχαριστώ