ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ρώτησε πριν 6 έτη

Κύριε Κυρίτση…
Σας ευχαριστώ για την πρώτη απάντησή σας.  Ομολογώ πως , κακώς , πάλι σας πίστεψα και απευθύνθηκα στην Gear Best και ορίστε η απάντησή τους :
«Taxes are charged by the local Customs Office and country regulations are beyond our control.»
Σας ερωτώ γιατί  πλήρωσα  αποστολή “priority line” και αυτοί κράτησαν τα επί πλέον 20 Ευρώ και μού έστειλαν το δέμα με τα ΕΛΤΑ ;
Ακόμη δε, από ό,τι βλέπω  εσείς συνεχίζετε -αθέλητα ίσως-να παραπλανάτε τους αναγνώστες σας πως δήθεν θα παρακάμψουν τους τελωνειακούς δασμούς πληρώνοντας επί πλέον “priority line”.
Με τιμή
Γιώργος  Αμπατζής

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Κατ' αρχάς, μην ξεκινάς νέα ερώτηση για το ίδιο θέμα, κάνε απάντηση στην προηγούμενη.

Αν δεν πιστεύεις εμάς, ίσως πιστέψεις άλλους αναγνώστες, που προσφέρθηκαν να τους πληρώσουν τα έξοδα του τελωνείου.

Δεν έχουμε σκοπό να παραπλανήσουμε κανέναν, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να φέρουμε και καμία ευθύνη για το πώς ενεργεί μια πολυεθνική επιχείρηση στην άλλη άκρη της γης.
Από τη στιγμή που σου άλλαξαν αυθαίρετα τον τρόπο αποστολής, θα πρέπει να τους το τονίσεις και να διεκδικήσεις τα τελωνειακά έξοδα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ απάντησε πριν 6 έτη

Κύριε Κυρίτση :
Δέν γνώριζα απο χθές  την πολυεθνική GearBest . Από εσάς τους γνώρισα και εις τα λεγόμενά σας πίστεψα, που απο τα γεγονότα διαψεύτικαν. Το τί και γιατί έκαναν με άλλους , δέν γνωρίζω . Αυτό που θα κάνω-προς το παρόν-είναι να αναφέρω την αθέτηση πληρωμένης συμφωνίας εις την PAYPAL.
Τέλος , αν και η ευγένεια δέν επιβάλεται , θα σας ζητήσω να απευθύνεστε σε εμένα εις τον πληθυντικό.
με τιμή 
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΑΜΠΑΤΖΗΣ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ο πληθυντικός είναι ένδειξη σεβασμού.
Όταν κάποιος μας κατηγορεί πως παραπλανούμε, και μετά αγνοεί τις συμβουλές μας, δεν αξίζει κανενός σεβασμού, και δεν έχει θέση στις ερωτήσεις του PCsteps.
Καλή σου μέρα.