Stelios Fala ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας!!Θα ηθελα να αγορασω ενα καινουργιο κινητο μιας και το δικο μου(Sony Xperia M) αρχιζει και τα φτυνει σιγα-σιγα.Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα κινητο με καλη καμερα (μπροστα και πισω,καθως αν γινεται και με φλας στην μπροστινη) ,καλη αυτονομια μπαταριας με αξιολογες επιδοσεις σε παιχνιδια και σε εφαρμογες χωρις κολληματα,εσωτερικη μνημη τουλαχιστον 8 gb(για καρτα μνημης μεχρι 32 gb θα εχω οχι παραπανω) και οσο αφορα την ποιοτητα ηχου θελω να ειναι ικανοποιητικη καθως το sony που εχω διαθετει εξαιρετικο σε ενταση ηχειο.Απο μαρκες δεν ξερω πολυ καλα καθως οι 4 απο τις 5 συσκευες που ειχα ηταν Sony και η μια Samsung.Εχω ακουσει για καποια καλα κινεζικα αλλα καποιοι αλλοι λενε πως σε παραπλανουν με τα νουμερα  πχ εχουν 3 gb ram και αποδιδουν για 1gb ή εχουν 4 ή και 8 ακομη πυρηνες αλλα δεν αποδιδουν τοσο αλλα περισσοτερο σαν να ηταν 2.Επισης,πολλοι εχουν Huawei και λενε οτι τα Sony και τα Samsung δεν τα πιανουν καν και κοστιζουν και λιγοτερο.Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 200 ευρω.(λογισμικο Android)

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Γεια σου Στέλιο,
Για αγορά από Ελλάδα, το Huawei P9 lite και το Huawei Honor 8 Lite είναι στα χρήματα που κινείσαι, όμως για κανένα από τα δύο δεν διαβάζουμε πολύ καλές κριτικές όσον αφορά την αυτονομία και την ισχύ. Αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα για ένα Motorola Moto G4, το οποίο υπερτερεί του P9 Lite.

Δυστυχώς για την ποιότητα του ηχείου δεν έχουμε άποψη για κανένα από αυτά τα τηλέφωνα, γιατί ακόμα και στα review δεν είναι κάτι που δοκιμάζουμε. Ούτως ή άλλως, με ακουστικά είναι ο μόνος σωστός τρόπος να ακούς από κινητό, το ηχείο εξ' ορισμού θα είναι φτωχό.
Αν σε ενδιαφέρει το ενδεχόμενο αγοράς από Κίνα, πες μας να σου προτείνουμε και από εκεί.

Stelios Fala απάντησε πριν 6 έτη

Motorola δεν ειχα ποτε μου και δεν ξερω ειναι καλα,ανθεκτικα κινητα;;Eχει καλη αυτονομια το Moto G4 Plus που μου προτεινες;Στα review και στα τεστ τι εδειξε; Aξιζει;Δηλαδη καποιο Sony ή Samsung σε αυτη τη κατηγορια δεν ειναι ανταξιο του Motorola Moto G4 Plus;;Iσως κανω λαθος που γυρναω παλι πισω σε αυτες τις δυο μαρκες αλλα δεν γνωριζω καθολου για την ποιοτητα των Motorola  γι'αυτο ειμαι λιγο διστακτικος.Καποια αλλη συσκευη Motorola;; Για παραδειγμα,το Motorola Moto G4 GEΝ δεν εχει και μεγαλη διαφορα με το G4 PLUS σε χαρακτηριστικα και ειναι και 70 ευρω πιο φθηνο.Για το Moto G4 GEN τι γνωμη εχεις; Το ενδεχόμενο αγοράς από Κίνα που ανεφερες ειναι αξιοπιστο;; Ποια διφορα αγορας απο Κινα;;Aλλες συσκευες ή απο οικονομικης αποψης;;  Σ'ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Οι αναγνώστες μας που έχουν πάρει Motorola, μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για αυτά.
Με το Samsung J5 2017 που είναι σε παρόμοια χρήματα, το G4 Plus υπερτερεί σαφώς, ειδικά όσον αφορά την οθόνη και την ανάλυση.
To Sony Experia XA1 έχει υπερβολικά μικρή μπαταρία 2300mAh.
To G4 Plus έχει καλύτερη κάμερα από το G4 Gen, αν η κάμερα δεν σε απασχολεί, λογικά θα έχει παρόμοια απόδοση στα υπόλοιπα.
Από Κίνα θα βρεις και διαφορετικές μάρκες, και καλύτερες τιμές. To Xiaomi Mi X5 είναι σε εντελώς διαφορετική κατηγορία από τα παραπάνω κινητά, και βγαίνει και αρκετά φθηνότερα. Απλά φρόντισε να επιλέξεις το Priority Direct Mail για να μην έχεις χρεώσεις τελωνείου.

Δες περισσότερα σχετικά στον οδηγό μας:
https://www.pcsteps.gr/85848-κινέζικα-κινητά-tablet-gadget-αγορά-από-κίνα/

Stelios Fala απάντησε πριν 6 έτη

Καλη χρονια ευτυχισμενο το καινουργιο ετος!!! Συγνωμη που αργησα να απαντησω.Αποφασισα να κανω την αγορα μου απο το Eshop και οχι απο Κίνα.Eιμαι αναμεσα στο Motorola Moto G4 Plus που μου προτεινες και στο Motorola Moto G5S 32gb 3gb  (  http://www.e-shop.gr/kinito-motorola-moto-g5s-32gb-3gb-dual-sim-grey-gr-p-TEL.091103  )  Bλεπω διαφορα στη GPU (το ενα εχει Adreno 405 ενω το αλλο Adreno 505),το G5S εχει 1gb ram παραπανω,ιδια σχεδον σε τιμη και μια ερωτηση ισως γελοια αλλα ποια διαφορα Octa Core (2x Quad Core) και σκετο Octa Core.To οτι το G4 Plusεχει 2χ4 ενω το G5S εχει 1χ8 εχει διαφορα στις επιδοσεις;; Και αν ναι ποιο ειναι καλυτερο σε θεμα Cpu τοτε;; To G4 Plus ή το G5S;; To ενα επιπλεον gb του G5S εχει μεγαλη διαφορα;;

Stelios Fala απάντησε πριν 6 έτη

Εσυ τι γνωμη εχεις για αυτα τα δυο κινητα;;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

To G4 Plus υπερτερεί σαφώς όσον αφορά την κάμερα. Αν θέλεις τις καλύτερες επιδόσεις του G5S αλλά και καλή κάμερα, θα πρέπει να πας στο G5S Plus.

Stelios Fala απάντησε πριν 6 έτη

Εγινε Αγγελε σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!