Σταμάτης Κόκλας ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα! Ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο και εδω και δυο βδομαδες που ψαχνω δεν εχω βρει κατι που να μου κινησει το ενδιαφερον! Εξαρχης να ρωτησω κατι σημαντικο...Οταν αγοραζεις ενα κινητο dual sim ενω δεν χρησιμοοοιεις δευτερη καρτα,ειναι κακο?με την εννοια οτι εχω ακουσει πως τα dual sim υστερουν λιγο σε ταχυτητα σε σχεση με τα single.ισχυει?και αν παρω dual ενω δεν εχω δευτερη καρτα,θα πανε "αδικα" τα χρηματα που εδωσα? και τελος.εσεις πιο πιστευεται οτι ειναι πιο value for money στα μαξ 320 ευρω? σημειωνω οτι θελω 32gb-3+gb ram-εναν αξιοπιστο και γρηγορο επεξεργαστη!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Το πόσες sim υποστηρίζει ένα κινητό δεν επηρεάζει σε τίποτα την ταχύτητά του, είτε έχεις μία είτε δύο SIM πάνω, δεν έχει κάποια λογική. Και με δεδομένο πως συνήθως δεν θα βρεις το ίδιο μοντέλο και με single sim και με dual sim, δεν βλέπουμε λόγο να βρίσκεσαι σε δίλημμα.
Κατ' αρχάς, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό αγοράς κινητού, που τον ανανεώσαμε πριν περίπου 10 μέρες
https://www.pcsteps.gr/220131-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/
Για αγορά από Ελλάδα, προσωπικά θα κοίταζα το Huawei P20 Lite σε αυτά τα χρήματα.