Άγγελος Κομπόγιωργας ρώτησε πριν 6 έτη

Έχω δει διάφορες ερωτήσεις με κινητά αλλά επειδή το 2018 έγινε ένας μεγάλος χαμός με τις εταιρίες κινητών θέλω την βοήθεια σας να επιλέξω ένα κινητό. Από όσο έχω διαπιστώσει από τους τελευταίους μήνες όλοι μιλάνε για Samsung, Xiaomi και Huawei. Θα ήθελα ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ, ας είναι και λίγο παραπάνω άντε μέχρι το 220 (Δεν με χαλάει ένα κινητό να κάνει και 150 ευρώ ίσα ίσα ακόμα καλύτερα).
Η χρήση μου είναι καθημερινή στα Social Media (Facebook, Instagram) αλλά επιπλέον παίζω το πολύ ένα παιχνίδι δεν βάζω 2 ή 3 έτσι ώστε να περνάει η ώρα μου, επίσης θα ήθελα και σχετικά καλή κάμερα για να βγάλω μια σωστή φωτογραφία.
Το τελευταίο μου κινητό είναι το ZTE Blade A620 και ήταν καλό για τους πρώτους 2 μήνες μετά ξεκίνησε να κάνει επανεκκίνηση μόνο του και σε έναν γνωστό μου ξαφνικά δεν δούλευε η αφή.

Ευχαριστώ!
Περιμένω απάντηση σύντομα.

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Σε ενδιαφέρει η αγορά αποκλειστικά από Ελλάδα, ή και από Κίνα?
Από Ελλάδα, το Mi A2 Lite είναι εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία που κινείσαι. Από Κίνα, στα ίδια χρήματα βρίσκεις το πλήρες Mi A2, όχι το Lite.

Άγγελος Κομπόγιωργας απάντησε πριν 6 έτη

Δεν έχει κάποια σημασία, από Ελλάδα ή Κίνα βλέπω ότι από Κίνα είναι καλύτερο το κινητό. Στην Ελλάδα το κινητό Mi A2 Lite η κάμερα παρόλο που λέει 5 μπροστά αξίζει;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Τα megapixel δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με την ποιότητα, είναι ένας από τους μεγάλους μύθους τις ψηφιακές φωτογραφικές.

https://www.pcsteps.gr/126807-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/

Εδώ μπορείς να δεις δείγματα φωτογραφιών για το Mi A2 Lite.

Άγγελος Κομπόγιωργας απάντησε πριν 6 έτη

Χίλια ευχαριστώ έκατσα να το διαβάσω σχετικά όλο για να τα καταλάβω το νόημα μιας κάμερα για να δω την λειτουργία τους. Πολύ κακό γιατί πολλοί κοιτάνε τα Megapixels βλέπουν ένα χαμηλό και λένε θα είναι κακό σε φωτογραφίες. Αν είναι θα δω τι θα πάρω από Κίνα ή Ελλάδα αν και δεν τον βιάζομαι τόσο.
Τελευταία ερώτηση γενικά επειδή μου προτείνατε το συγκεκριμένο κινητό, τι διαφορά έχει το συγκεκριμένο με ένα κινητό Huawei. 
Την συγκεκριμένη ερώτηση την ρωτάω για να μπορώ να έχω μια άποψη γενικά με τα κινητά επειδή πριν πάρω κάτι κοιτάω αν είναι octacore την ram πόσα giga είναι. Μήπως κοιτάω από άλλη πλευρά ένα κινητό και να μπορώ να ξεχωρίσω ένα καλό κινητό απο Huawei ή Samsung ή Xiaomi.
Ευχαριστώ και πάλι μέσα στην βδομάδα θα το παραγγείλω σίγουρα!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Εδώ μπορείς να δεις μια αναλυτική σύγκριση ανάμεσα στις τρεις μάρκες που αναφέρεις
https://www.pcsteps.gr/263898-galaxy-a8-star-vs-mi-a2-vs-mate-20-lite/