Vangelis N. ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα.Θα ηθελα να αγορασω το lg k10 και σκεφτομουν απο κανενα 'σκρουτζομαγαζο' γυρω στα 135 ευρω,γνωριζοντας οτι προκειται για κινητο παραεισαγωγης.Σημερα ομως ειδα οτι το you.gr το εχει σε πολυ κοντινη τιμη σε σχεση με τα 'σκρουτζομαγαζα' και σκεφτομουν να το παρω απο εκει για μεγαλυτερη αξιοπιστια.Γνωριζεται αν το you.gr εχει και αυτο κινητα παραεισαγωγης(τα υπολοιπα κινητα παιζουν σε τιμες μεγαλων καταστηματων περιπου) γιατι εχει 145,οταν στα μεγαλα καταστηματα εχει 250 ή απλα προκειται για μια καλη προσφορα ή τιποτα αλλο(διοτι εχει 4-7 μερες παραδοση)?

3 Απαντήσεις

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 8 έτη

[Μόνο οι συντελεστές του PCsteps απαντούν σε ερωτήσεις για αγορές]

Vangelis N. απάντησε πριν 8 έτη

Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αν ειναι παραεισαγωγης και εγγυηση να εχει δεν εχω διαβασει πολλα θετικα σχολια ως προς την εξυπηρετηση των αντιπροσοπειων ή το service επειδη ειναι παραεισαγωγης.Το πολυ πολυ να τους ρωτησω.Ευχαριστω φιλε.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

@Dimitris Emmanouilidis είναι η τρίτη φορά που σε προειδοποιώ για απαντήσεις σε ερωτήσεις για αγορές. 10 μέρες ban.

Αν κάποιο προϊόν είναι παραεισαγωγής σε καμία περίπτωση δεν σε εξυπηρετεί η αντιπροσωπεία. Το πιο λογικό είναι να το πας εκεί που το αγόρασες.

Τώρα, το πώς θα καλύψουν αυτοί το θέμα της εγγύησης, εξαρτάται από το προϊόν και από την επιχείρηση. Συνήθως οι μικρότερες επιχειρήσεις στέλνουν το προϊόν στο εξωτερικό, που καθυστερεί σημαντικά τη διαδικασία, αλλά κάποιες πιο μεγάλες πιθανώς να το αναλάβει το δικό τους service.