Jack Jackoulis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα Αγγελε, ψαχνω για καινουριο κινητο γυρω στα 300 και σαν καλη επιλογη εχω βρει το lg g4, τι λες και εχεις να προτεινεις καποιο αλλο ? Επισης, με αρεσει το lg v10 περισσοτερο απο το g4 αλλα ειναι ακριβο και σκεφτομαι να περιμενω κανα εξαμηνο απο σεπτεμβιο και μετα μπας και πεσει η τιμη του γυρω στα 300. Τι λες για το v10 αξιζει σαν κινητο ειναι καλυτερο απο το αλλο και πιστευεις θα πεσει η τιμη του εκει να περιμενω ? Ακομα επειδη νομιζω δεν εισαγεται επισημα στην ελλαδα αλλα μονο σε αλλες ευρωπαικες χωρες, απο σκρουτζομαγαζο ελληνικο θα το παρω, τι γινεται με την εγγυηση ? Θα πρεπει να σταλει στην χωρα που το αγορασε το αντιστοιχο σκρουτζομαγαζο η θα εχω κανενα θεμα και δεν θα μπορω να βρω σερβις ? Το κινητο το θελω να κρατησει 3-4 χρονια να με βγαζει ανετα και να μην ξεκινησει να κολλαει μετα τα 2 χρονια πχ. Ποια η γνωμη σου για τα αντιστοιχα κινητα τι προτεινεις ? Σ ευχαριστω. Επισης οποιος αλλος εχει καποια γνωμη/εμπειρεια με τα αντιστοιχα κινητα ας στειλει να το συζητησουμε.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Οι τιμές σχεδόν ποτέ δεν πέφτουν το Σεπτέμβριο, είναι περίοδος αγορών μετά το καλοκαίρι. Γενικά από ολόκληρη τη χρονιά, η μόνη περίοδος που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πέσουν οι τιμές είναι τώρα το Μάρτιο, οπότε νέα μοντέλα τώρα πιθανώς να τα βρεις σε ένα χρόνο φθηνότερα.
Είναι καλή επιλογή το LG G4. Έχει άφθονη RAM και σχετικά καλό επεξεργαστή, οπότε το πιθανότερο είναι πως θα σου κρατήσει για χρόνια, σαν δυνατότητες.
Αυτά τα μαγαζάκια που κάνουν παραεισαγωγές είναι καταστροφή όσον αφορά την εγγύηση. Αν τύχει οτιδήποτε θα πρέπει να περιμένεις εβδομάδες να το στείλουν έξω και να το επιστρέψουν, και σίγουρα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει η LG Hellas.