Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορα Κινητού (LG G3 ή LG G4), Τιμή 290 έως 390 Ευρω
Kostas Tettas ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Άγγελε και σε όλη την ομάδα και τους αναγνώστες του PCSteps,

Θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα στο LG G3 και στο LG G4. Η διαφορά στη τιμή είναι από τα 100 Ευρώ (290 vs 390). Αξίζει αυτή τη διαφορά το καινούριο μοντέλο;
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο σε αυτό το εύρος με αντίστοιχες ή καλύτερες δυνατότητες.
Με ενδιαφέρει κατα κύριο λόγο η μπανταρία (μιας και ακουω μουσική, βίντεο κτλ) γιατί είμαι πολλές ώρες στο δρόμο.
Επίσης θα ήθελα να έχει 4G μιας και ο πάροχός μου μου το δίνει δωρεάν.

Τέλος μένω στην Αγγλία και μπορώ να το αγοράσω είτε από Αγγλία είτε από Ελλάδα, οπότε αν έχετε υπόψη καταστήματα (ηλεκτρονικά ή μη) να μου προτείνετε θα ήμουν ευγνόμων.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μη κούρασα με το μέγεθος της ερώτησης.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Κώστα,

Το G4 έχει καλύτερο επεξεργαστή και Android 5.1, ενώ το G3 έρχεται με Android 4.4.2. Αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming, το G3 είναι αρκετό, δεν θα δεις καμία σπουδαία διαφορά.

Θα βρεις το G3 σε ιδιαίτερα καλή τιμή από το Ebay, από αξιόπιστο πωλητή.

Kostas Tettas απάντησε πριν 8 έτη

Άγγελε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου. Καταπληκτική η τιμή του. Πραγματικά δε το περίμενα τόσο φθηνό.

Christos Davidis απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και απο μένα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως γίνεται να παραγγείλουμε το g3 από το ebay εφόσον υπάρχει ο περιορισμός με τα capital controls? Στην χρεωστική μου κάρτα δεν επιτρέπει. Ευχαριστώ!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Χρήστο, θα πρέπει να ανοίγεις δικιά σου ερώτηση όταν θα θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποιοι χρήστες κατάφεραν να παραγγείλουν μετά από 2 και 3 φορές, είναι θέμα τύχης.