Teo ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα σας θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο λαπτοπ τουλαχιστον 512ssd και τουλαχιστον 700-800 ευρω.
Παρακαλω προτεινετε μου καποιο και πειτε μου αν προτειμαστε ryzen ή intel?

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Ποιες είναι απαιτήσεις σου όσο αφορά τα γραφικά; Ρωτάω για να δούμε αν χρειάζεσαι κάποιο μοντέλο με κάρτα γραφικών.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στον οδηγό αγοράς μας εδώ.

Teo απάντησε πριν 3 έτη

Προγραμματισμό, τηλεδιάσκεψεις,ελαφρύ gaming μην νομίζεις κάτι το εξωφρενικο.Απλα να είναι ένα λάπτοπ που να αξίζει τα λεφτά του και να το κρατήσω για όσα χρόνια χρειαστει.

Τέλος τι λες εσύ?Ποιο από τα δύο προτείνεις Huawei Matebook D14 ή HP 15 - db1036nv Laptop?Και εννοείται περιμένω και δική σου απαντηση.Ευχαριστω!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αφού σε ενδιαφέρει το ελαφρύ gaming, πήγαινε σε κάποιο από τα μοντέλα με Ryzen, καθώς τα ενσωματωμένα τους γαρφικά είναι ισχυρότερα από των Intel.

Το D14 είναι άψογο αν ψάχνεις ultrabook. Αν δεν σε νοιάζει τόσο το βάρος, μπορείς να δεις αυτό που έχει ισχυρότερο επεξεργαστή και GTX 1050.

Teo απάντησε πριν 3 έτη

το gaming δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ απλα επειδη βιαζομαι να αγορασω λαπτοπ εσυ πιο προτεινεις,εκτος απο αυτο που εστειλες?
Ευχαριστω!

Teo απάντησε πριν 3 έτη

απλα να ειναι και 512gb ssd ωστε να υπαρχει χωρος

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν δεν σε νοιάζει το gaming και ψάχνεις κάτι ελαφρύ με ωραίο design, το D14 που ανέφερες παραπάνω είναι πολύ καλή επιλογή. Αν το design δεν είναι προτεραιότητα, μπορείς να δεις αυτό.

Teo απάντησε πριν 3 έτη

Τέλος να φανταστώ και τα δύο λάπτοπ μπορούν να ανταπεξέλθουν και στο ελαφρύ gaming.Εσυ ποιο από τα δύο θα προτεινες? Συμπεριλαμβανομένου διάρκεια μπαταρίας και τα άλλα χαρακτηριστικά;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Για gaming τα Vega 8 του Ryzen είναι ελάχιστα ισχυρότερο από την MX130 του HP. Οπότε, καθαρά για ελαφρύ gaming το D14 είναι καλύτερη επιλογή. Για γενική χρήση, το HP είναι καλύετρη επιλογή λόγω μεγαλύτερη μνήμης και ισχυρότερου επεξεργαστή.