Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορα λαπτοπ για λογαριασμο φιλου
Panos Charitos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει ένα λαπτοπ και τσέκαραμε τον οδηγό που βγάζει το pcsteps για να βρούμε κάτι να του αρέσει. Τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ειναι αναλυση οθόνης 1920x1080, μνημη 6-8 gb και σκληρό με αρκετό χώρο οπότε αποκλείουμε ssd δισκους. Απ οτι τσέκαρα δεν βρήκαμε κάποιο να πληρεί όλες τις προυποθέσεις σε ένα μέτριο μπάτζετ τουλάχιστον. Το λαπτοπ προορίζεται για απλή χρήση και ενίοτε ελαφρύ gaming αλλά θέλει κάτι να το κρατήσει κάποια χρόνια χωρίς πρόβλημα. Τα λαπτοπ που σημειώσαμε είναι αυτά:

https://www.electroholic.gr/el/product/COMDEL00500

https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-toshiba-satelite-pro-r50-e-11v-156-i5-8250u4gb1tbuhd-620/prod9151540pp/

https://www.electroholic.gr/el/product/COMHPP00477

Ποιο προτείνετε απο τα τρία αν και πιστέυω το toshiba μειονεκτεί σε σχέση με τα άλλα δυο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Πάνο, νομίζω αυτό και αυτό είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνετε..βέβαια δεν έρχονται μαζί με Windows. Διαφορετικά δείτε και αυτό, απλά θα χρειαστεί να πάρει ένα εξωτερικό δίσκο για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. 

Panos Charitos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, τα πρώτα δυο που προτείνεις δεν μου βγάζει το δεύτερο link. Και κάτι άλλο, η Intel HD 620 που έχει το πρώτο λαπτοπ που προτείνεις όπως έχουν και αυτά που έγραψα εγώ είναι αρκετή πιστεύεις?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Σε εμένα το δεύτερο λειτουργεί κανονικά..η Intel HD 620 είναι για απλά παιχνίδια..για αυτό σου πρότεινα το δεύτερο που έχει μία gtx 1050..