Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορα λαπτοπ για πραγματοποιηση του διδακτορικου μου
Μαρινος Ξαγοραρης ρώτησε πριν 5 έτη

καλησπέρα σας,
ονομάζομαι Μαρίνος, και θέλω να αγοράσω ενα λαπτοπ για να πραγματοποιησω το διδακτορικο μου. Αυτο σημαίνει οτι χρειαζομαι ενα λαπτοπ να μπορω να κανω multitasking, μιας και χρειάζεται να ανοίγω 10+ καρτελες στο chrome, 5-6 pdf και  word ενω τρέχουν 1-2 προγράμματα της σχολής. Δεν αναφερομαι σε πολύ βαριά προγράμματα, όπως επεξεργασίας εικόνας και βίντεο. Σίγουρα όμως θελω να με βγαλει ασπροπρόσωπο αυτα τα 4-6 χρονιά μιας και θα έχω ολη την δουλεια μου μεσα σε αυτό. Δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια. Σιγουρα να ειναι γρήγορο και να ανταποκρινεται εύκολα. Δεν εχω πολλα λευτα, θα μπορουσα να διαθέσω μέχρι 750 ευρώ, ομως θα ημουν πολύ χαρούμενος αν έβρισκα κατι στην χαμηλότερη τιμη κοντα στα 500 ευρω.
Η αληθεια ειναι οτι γενικα ειμαι ευχαριστιμενος απο το plaisio.gr και περιμένω της πρωτοχρονιατικες εκπτωσεις για να παρω το καλύτερο value for money. Παρολα αυτα θα σας ήμουν ευγνωμον αν μπορούσατε να μου προτείνεται 2-3 επιλογές με βάση την εμπειρια σας.
σας ευχαριστω πολυ !! συνεχίστε τα καλα βίντεο στο κανάλι σας στο youtube
με εκτίμηση, καλο σας βράδυ.

1 Απαντήσεις

Χάρης Αναγνωστόπουλος Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Μαρίνο,
Προς το παρόν δεν θα βρεις σε κανένα κατάστημα κάποια καλή ευκαιρία.
Εφόσον μπορείς να περιμένεις μέχρι τις εορταστικές προσφορές, επανέλαβε την ερώτηση σου στα μέσα του μήνα. Εκείνη την περίοδο αρχίζουν οι μεγάλες προσφορές του έτους, και θα μπορέσουμε να σου προτείνουμε κάποιο καλό laptop, σε ιδιαίτερα καλή τιμή.