Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαγορα λαπτοπ μεχρι 370 ευρω
Alexis Mos ρώτησε πριν 9 έτη

Kαλησπερα,ποιο λαπτοπ μου προτεινεται για για απλη χρηση ιντερνετ και για να βλεπω καμια ταινια μεχρι 370 ευρω??http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-c55-b5302-156-intel-dual-core-n2840-4gb-500gb-windows-81-black-p-PER.910722 εχω δει αυτον

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αλέξη.

Δεν είναι ιδιαίτερα καλή επιλογή ο συγκεκριμένος υπολογιστής, γιατί δεν μπορείς να επεκτείνεις τη RAM του πάνω από τα 4GB, αν χρειαστεί στο μέλλον.

Αφού σε ενδιαφέρει μόνο το Internet και οι ταινίες, θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό, που έχει σαφώς καλύτερο επεξεργαστή, και να του βάλεις πάνω Linux Mint.

Alexis Mos απάντησε πριν 9 έτη

επειδη το λαπτοπ ειναι για ανθρωπο που δν γνωριζει καθολου απο λαπτοπ κ υπολογιστες θα ηθελα να χει εγκατεστημενο λειτουργικο windows 8 ,καυτο δν εχει καν εγκατεστημενο.αν μπορεις να μ προτεινεις καποιο αλλο!σε ευχαριστω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Τότε αυτό είναι καλή επιλογή, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Toshiba που είδες, αλλά μπορεί να πάρει και έξτρα RAM.

Alexis Mos απάντησε πριν 9 έτη

σε ευχαριστω αγγελε!αν και εχει ενα μειονεκτημα ειδα δεν εχει οπτικο δισκο...συγνωμμη αν κουραζω αλλα θα θελα να σε ρωτησω και κατι αλλο: μεταξυ των επεξεργαστων intel celeron quad core,intel celeron dual core,amd quad core kai intel dual core ποιος ειναι γενικα καλυτερος?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ε, αφού είναι οικονομικότερο, βάζεις και ένα εξωτερικό drive.

Θεωρητικά ο Intel Quad Core είναι ο καλύτερος. Όμως φτηνιάρικοι επεξεργαστές είναι όλοι τους, δεν θα δεις καμία σπουδαία διαφορά μεταξύ τους.