Dj S ρώτησε πριν 8 έτη

καλησπερα καταρχιν μηπως υπαρχει καποιος οδηγος αγορας λαπτοπ πριν τον δεκεμβρη?ρωταω διοτι ψαχνω λαπτοπ σε τιμη 700-900 που να σηκωνει gaming τα οποια εχουν εξαφανιστει σε αυτην την κατηγορια απο τα μεγαλα καταστηματα και δν ξερω αν περιμενω μηπως φερουν..για αυτο θα ηθελα να δω αν υπηρχαν σε αυτην τιμη πιο παλια .δεν θελω απο e-shop λογω το οτι πολλα δεν εχουν windows και λογω αγγλικου πληκτρολογιου και για αλλους λογους....αν δεν υπαρορχουν σε αυτη την τιμη λαπτοπ με αξιοπρεπη καρτα γραφικων να μην περιμενω να αγορασω καποιο φτηνοτερο.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Φίλε μου, τα μοντέλα που καταργούνται πολύ σπάνια ξανάρχονται, και αν ξαναρθούν θα τα έχουμε στον νέο οδηγό του μήνα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κρατάμε τους παλιούς οδηγούς, θα ήταν γεμάτοι εξαντλημένα μοντέλα και δεν θα είχαν καμία χρησιμότητα.

Με 900 ευρώ θα βρεις μόνο laptop με κάρτα γραφικών 940m, που θα σηκώσει αρκετά παιχνίδια με μέτρια προς χαμηλά γραφικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σοβαρή gaming κάρτα. Θα πρέπει να ξεπεράσεις αρκετά τα 1000 ευρώ για κάρτα 950m ή μεγαλύτερη.