Βασιλης Σανης ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ για ελαφρυ gaming οπως football manager 2019 ή card games τυπου hearthstone αλλα ως εκει σε απαιτησεις.Διαθετω 600-700 ευρω με ατοκες δοσεις πιστωτικης εκτος και αν βρω μια τρομερη περιπτωση φτανω στα 800.Οι προσωπικες μου απαιτησεις ειναι:ssd256 ο σκληρος,i7 ή i5 τελευταιας γενιας.Σαν εταιρεια πρωτη μου επιλογη και κατα σειρα ειναι οι:Asus,Dell,HP,Acer.Δεν ενδιαφερομαι για Lenovo ή αλλη εταιρεια.Ευχαριστω για τον κοπο σας.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Βασίλη, μία πολύ καλή επιλογή είναι αυτή.

Βασιλης Σανης απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση..Στην ιδια σελιδα εχει ενα δυο ακομα παραπλησια μοντελα της ιδιας εταιρειας απλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο απολα με εξυπηρετει περισσοτερο.π.χ. το 15X510UF-EJ540-T.Προφανως ομως με καλυπτει η απαντηση σας.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Βασίλη τί εννοείς ? Εγώ αυτή τη στιγμή μόνο ένα μοντέλο βλέπω των 799€. Που γράφει "χωρίς απόθεμα,εξαντλήθηκε". 
Άμα είναι ,ας το ξανακοιτάξουν.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αυτό είναι επίσης εξαιρετική επιλογή στα χρήματα που κινείσαι, ειδικά όσον αφορά το gaming, με τη GTX 1050.

Βασιλης Σανης απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω για τις συμβουλες και την καθοδηγηση στο τι χαρακτηριστικα ψαχνω.Η αληθεια ειναι οτι ως ασχετος με το αντικειμενο, με τραβηξε το design του EJ153T(με συν 50 ευρω ακομα) και οι κριτικες που διαβασα και ακουσα ειναι σχεδον οι ιδανικες.Θα το σκεφτω και σημερα,αλλα νομιζω οτι θα καταληξω σε αυτο.Αν ειναι ευκολο θα ηθελα τη γνωμη σας και σε αυτο.Καλη συνεχεια και συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια που κανετε.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Είναι πολύ καλή επιλογή και έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή από το HP.