Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορα μητρικης και επεξεργαστη
Σίμος Καραούσογλου ρώτησε πριν 8 έτη

Θα ηθελα να μου δωσετε δυο επιλογες(intel και amd) για την αγορα μιας μητρικης(με onboard καρτα γραφικων) και ενος επεξεργαστη για απλο gaming. Παιχνιδια τυπου lol,call of duty 4,dota. Τα χρηματα που διαθετω ειναι 120-140.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε Intel.

Η καλύτερη επιλογή είναι ένας Athlon 860k με αυτή τη μητρική, αν και αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για μια μητρική με τέσσερις θέσεις RAM

Σίμος Καραούσογλου απάντησε πριν 8 έτη

Μου προτειναν επεξεργαστη http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a8-7600-310ghz-box-p-PER.559676 με μητρικη http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a8-7600-310ghz-box-p-PER.559676 και στο μελλον την ιδια καρτα γραφικων που φοραει ο επεξεργαστης. Ποια ειναι η γνωμη σου;

Σίμος Καραούσογλου απάντησε πριν 8 έτη

http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-f2a88xm-hd3-retail-p-PER.52653 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Σωστά, δεν πρόσεξα πως ήθελες ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Ο A8-7600 είναι καλή επιλογή στην κατηγορία τιμής του, όμως καλύτερα είναι να πάρεις μια καλύτερη μητρική, όπως η Asus που σου πρότεινα. Δεν αξίζει για 12-13 ευρώ να πάρεις μητρική με δύο μόνο θέσεις RAM, που θα σε περιορίσει στο πόση μνήμη μπορεί να πάρει συνολικά το σύστημα.

Επίσης δεν αξίζει ιδιαίτερα να πάρεις στο μέλλον ξεχωριστή κάρτα γραφικών ίδια με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή. Ναι μεν θα λειτουργήσουν οι δύο κάρτες γραφικών μαζί σε ένα είδος Crossfire, όμως δεν είναι όλα τα παιχνίδια συμβατά με Crossfire, συν ότι οι drivers της AMD είναι γενικά χαμηλότερης ποιότητας στο Crossfire σε σχέση με τους drivers της Nvidia στο SLI.