Dimos Ignatiadis ρώτησε πριν 8 έτη

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ 11,6.ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΩΣ 280 ΕΥΡΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 2 ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΧΟΥΝ 32 GB.
 

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δήμο, κανένα laptop σε αυτό το μέγεθος και αυτή την κατηγορία τιμής δεν επιτρέπει να τοποθετήσεις δεύτερο σκληρό δίσκο. Και όσο πιο μικρό είναι το laptop, τόσο πιο ακριβό είναι, άρα σε τόσο χαμηλή τιμή ό,τι laptop και αν πάρεις θα είναι εξαιρετικά χαμηλών δυνατοτήτων.

Γιατί δεν παίρνεις ένα tablet? Θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα και σαν μέγεθος-βάρος και σαν απόδοση.

https://www.pcsteps.gr/1324-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-tablet-android/

Dimos Ignatiadis απάντησε πριν 8 έτη

ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΗΝ RAM TΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
1) http://www.digideli.gr/Toshiba-Satellite-CL10-C-102-144245
2)http://www.digideli.gr/Acer-Aspire-ES1-131-145156#product_spec
3)http://bestdeals.gr/computer-systems/laptops/notebooks/asus-eeebook-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-2gb-32gb-ssd-windows-10-11.6-display/
4)http://bestdeals.gr/computer-systems/laptops/notebooks/dell-inspiron-11-3162-celeron-n3050-2gb-32gb-emmc-windows-10-11.6-display-bali-blue/
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ TURBO X ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΗ RAM ΑΛΑ ΚΑΙ 2 ΣΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ.

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Turbo-X-Laptop-Steel-Mini-28-230-SSD.htm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μακριά από τα Turbo-X, έχουν χαμηλή ποιότητα κατασκευής και συχνά βγάζουν προβλήματα.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να σου προτείνω κανένα από αυτά που αναφέρεις. Όλα έχουν εξαιρετικά αδύναμο επεξεργαστή, και ακόμα και αν αυξήσεις τη RAM, θα έχουν πολύ χαμηλή απόδοση.

Πάρε άμα είναι το Dell, καθώς η Dell έχει καλύτερο service.

Σε κάθε laptop από τα παραπάνω μπορείς να βάλεις μέχρι 8GB RAM.

Dimos Ignatiadis απάντησε πριν 8 έτη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .ΠΑΡΑΤΕΙΡΟ ΟΤΙ ΤΟ DELL ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥ ΛΑΠΤΟΠ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΝΩ ΤΟ TOSHIBA KAI TO ACER ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρεις πόσο ποιοτικό είναι ένα laptop αν δεν το έχεις πιάσει στα χέρια σου, δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες, ούτε μπορείς να βασιστείς στις κριτικές αγοραστών που δεν έχουν δει όλα τα laptop που ψάχνεις.

Dimos Ignatiadis απάντησε πριν 8 έτη

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ RAM  DDR3 ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ DDR3L ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.