Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareαγορα μνημης RAM για σταθερο υπολογιστη
Λεωνίδας Ζαμπούνης ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα ρε παλικαρια εχω ενα σταθερο υπολογιστη ο οποιος εγινε κομματι κομματι πριν απο 7 η 8 χρονια περιπου δεν θυμαμαι ακριβως και πλεον εχει αρχισει και σερνεται και σκεφτομουν να κανω μια μικρη αναβαθμιση τις μνημες RAM μπας και γινει λιγακι πιο σβελτος. Χρησιμοποιω τον υπολογιστη για παιχνιδια και εχω και 2-3 προγραμματα που χρειαζονται για τη σχολη μου που εχω την αισθηση οτι ηδη ειναι αρκετα βαρια για τον πλεον απαρχαιομενο υπολογιστη μου . Λογω του οτι η παλια μου μητρικη καηκε περσυ αναγκαστηκα και πηρα μια καινουρια ( ο τεχνικος για την ακριβεια ουτε καν εγω ) αξιας 130 ευρω και ειναι η ASRock H55DE3 (CPU Socket) οπως το βγαζει το Speccy και παρακατω ειναι μια σελιδα με τα τεχνικα της χαρακτηριστικα που βρηκα http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASRock/H55DE3.html . Επισης εδω ειναι καποιες πληροφοριες σχετικα με τον επεξεργαστη μου ο οποιος δεν εχει αλλαχτει απο τοτε που εχω τον υπολογιστη. Τελικα αφου προσπαθησα να ακολουθησω οσο μπορουσα τις οδηγιες σας κατεληξα στην εξης μνημη RAM http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmy8gx3m2b2133c9-vengeance-pro-8gb-2x4gb-ddr3-2133mhz-c9-dual-channel-kit-p-PER.549504 και ηθελα να σας ρωτησω ειναι καλη ? θα μπορουσα να βαλω κατι ακομα καλυτερο ? θα λειτουρησει με την μητρικη και τον επεξεργαστη που ηδη εχω στον υπολογιστη ? μπορω να δωσω μεχρι και 100-120 ευρω για μνημη αλλα αν υπαρχει κατι το ιδιο αποδοτικο και με λιγοτερα χρηματα προφανως και θα το αγοραζα ! Θα ηθελα λοιπον αν ειναι ευκολο την καθοδηγηση σας και αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στο ευρος των χρηματων που μπορω να ξοδεψω και σε αυτα που μπορει να σηκωσει ο υπολογιστης ! Σας ευχαριστω πολυ !

3 Απαντήσεις

Λεωνίδας Ζαμπούνης απάντησε πριν 8 έτη

http://ark.intel.com/products/48505/Intel-Core-i3-550-Processor-4M-Cache-3_20-GHz οι πληροφοριες του επεξεργαστη που ξεχασα να βαλω !

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Λεωνίδα,

Απ' ότι διαβάζω στη συμβατότητα με τις μνήμες, οι RAM ταχύτητας 2000, 2133, 2200, και 2600 θέλουν απαραιτήτως επεξεργαστή i7 860 ή i7 970.

Αυτές είναι η ταχύτερη επιλογή που συνιστώ.

Λεωνίδας Ζαμπούνης απάντησε πριν 8 έτη

 Καλως σας ευχαριστω πολυ !!!