Marios AndrLollip ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα φιλε μου θα ηθελα την γνωμη σου για τα παρακατω:

Υπολογιστής HP 550-101NV και INNOVATOR 7 ADVANCED 4790K - ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. Τo PC θα το αγορασω τον Απριλιο-Μαιο και θα ηθελα την γνωμη σου το τοσο μου ειναι ως τα 1000ευρω ΜΟΝΟΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Θα το χρεισιμοποιηω για photoshop και HandBrake.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.

9 Απαντήσεις

Marios AndrLollip απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα Αγγελε παντοτε επαιρνα ετοιμους υπολογιστες στην ζωη μου οπως και αυτον που εχω τωρα τον dell studio xps 8100 intel i7 870 2.93Ghz 8gb ram (ειχε 4gb) του αλλαξα τροφοδοτικο προς 1000Wait (ειχε 350wait) και γραφικα nvidia 460 gtx (ειχε την nvidia 220gt) πανω του. Οποτε δεν καταλαβενω γιατι ολοι ειστε αρνιτικοι στους ετοιμους υπολογιστες πραγματικα. Φιλικα παντοτε.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Το άρθρο που σου παραθέτω εξηγεί ακριβώς γιατί οι έτοιμοι υπολογιστές είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή. Τι δεν σου είναι ξεκάθαρο?

Marios AndrLollip απάντησε πριν 8 έτη

Μου ειναι ξεκαθαρο απλος μ αρεσει το hp περισσοτερο εμενα πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη οχι πως παιζω παιχνιδια κλπ και παρα πολυ αλλα χρεισιμοποιηω το handbrake παρα πολυ και πιστευω οτι θα γινονται γρηγορα οι εργασιες μου απο οτι γινονται τωρα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αν θέλεις να δώσεις περισσότερα χρηματα για να έχεις χειρότερο υπολογιστή, μόνο και μόνο για να γράφει HP πάνω, είναι δικαίωμά σου.

Πιο γρήγορος όμως δεν θα είναι σε καμία περίπτωση, σε σύγκριση με έναν custom-made υπολογιστή.

Marios AndrLollip απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα Αγγελε και συγνωμη που δεν εγραψα σημερα αλλα δεν βρηκα τον χρονο.

Θα προτιμουσα ετοιμο υπολογιστη απεθιας γιατι γελαστικα το 2009 και εκανα προσαρμορμενο υπολογιστη με MSI 75-12 ΑΝ θυμαμαι καλα μητρικη Intel core 2 quad q8300 CPU , 4GB RAM , 500GB HDD τροφοδοτικο 350 Wait καρτα γραφικων Nvidia 9500GT αν θυμαμαι καλα και δεν αντεξε το 2014 ετσι του αλλαξα μητρικη και καρτα γραφικων. Εχω τις επιφυλαξεις μ πλεον με τους προσαρμογμενους υπολογιστες. Καποτε το αναβα δεν ξεκινησε ή ξεκινουσε και εκανε ρεσετ το bios απο μονο του.

Kris Joy απάντησε πριν 8 έτη

Τα προβληματα που αναφερεις , δεν εχουν να κανουν με το αν ο υπολογιστης σου ηταν ετοιμη συνθεση ή προσαρμοσμενη.Θα μπορουσαν να συμβουν σε οποιοδηποτε μηχανημα .

Πρεπει να ενημερωθεις περισσοτερο πριν κανεις καποια αγορα γιατι θα δωσεις ενα σεβαστο ποσο μερες που'ναι και ειναι κριμα να μην μεγιστοποιησεις τα οφελη της αγορας σου .

Φιλικα

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μάριε, δεν πρόκειται να σου προτείνουμε έτοιμο υπολογιστή. Όπως σου είπε και ο Kris, δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ότι ο υπολογιστής ήταν προσαρμοσμένος με τα προβλήματα που έβγαλε.

Marios AndrLollip απάντησε πριν 8 έτη

Καλα ρε μαγκες και εξηγηστε μου απο το 2012 μεχρι και σημερα το dell studio xps 8100 i7 870 cpu πως την εβγαλε καθαρη ; Αρα τα προσαρμορμενα ειναι προβληματικα για μενα οποτε θα το αγορασω αυτο που θελω.