Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορα πληκτρολογιου και ποντικιου
κοκο xristos ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα στην ομαδα!Θα μπορουσατε να μου προτεινεται καποιο σετ?
Εχω βρει αυτο αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο-αξιοπιστο!
motospeed-ck888-outemu-blue
αν εχετε καποιο καλυτερο σε αυτα τα χρηματα ή +10€ το πολυ ευχαριστως να το δω!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Χρήστο

Τα Motospeed είναι πολύ καλές επιλογές για το κόστος τους. Αν ψάχνεις μηχανικό πληκτρολόγιο, θα σε καλύψουν πλήρως.

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 4 έτη

Χωρίς να σου προτείνω κάποιο μαγαζί, θα έλεγα... να το προσπεράσεις. Οι διακόπτες δεν είναι καν οι (άλλωστε φθηνοί) Outemu, όπως γράφουν κάποια sites, αλλά κάτι ακόμα φθηνότερο. Και τα πλήκτρα έχουν μια non-standard διάταξη, η σειρά των F-keys (επάνω) είναι κολλητά με τους αριθμούς, χωρίς κενό, πράγμα που ίσως σε δυσκολέψει  - γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν προτείνω ούτε και τα πολύ γνωστά στην Ελλάδα CK104. Και το mouse, δεν είναι το V30, ούτε και κάποιο από τα γνωστά mouse της Motospeed, αλλά και πάλι... κάτι άλλο. Δελεαστική η τιμή, αλλά εδώ ισχύει το ότι δίνεις παίρνεις. Η ίδια εταιρεία έχει πολύ καλύτερα προϊόντα για να διαλέξεις. Ανάλογα με τη χρήση που το θέλεις, να επιλέξεις και τον τύπο των διακοπτών (blue, red, brown, white κλπ).

κοκο xristos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις αποψεις που μου δωσατε!
Χρηστο εχεις να προτεινεις καποιο συγκεκριμενο?και αν ναι,αν μπορεις να μου πεις και τον λογο...οσο για τα CK104 κ V30, (blue, red, brown, white κλπ)δεν τα πολυ ξερω ολα αυτα γιατι γνκ δεν ασχολουμαι τοσο πολυ!

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 4 έτη

Δε μπορώ να προτείνω προϊόντα και μαγαζιά από εδώ διότι δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί αυτού του forum. Για τα προϊόντα αυτά μπορείς να ψάξεις στο internet. Όσον αφορά τους διακόπτες, υπάρχουν οι red (linear και μαλακοί - πιο πολύ για gaming), brown (tactile και μέτρια μαλακοί - πιο γενικής χρήσης), οι blue (tactile+clicky πιο πολύ για typing), οι black (σαν τους red αλλά πιο σκληροί), και άλλοι πολλοί τύποι. Και πάλι, μπορείς να βρεις λεπτομέρειες σε διάφορα forums και sites και στο youtube.

κοκο xristos απάντησε πριν 4 έτη

Οκ.Ευχαριστω πολυ!