Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορα πυργου συμβατο και για γυαλια oculus
Βαγγελης Καινουργιος ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια χαρα παιδια,συγχαρητήρια κτλ για όλο αυτό που κάνετε.περνάω κατευθείαν στο θεμα μου.ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα πύργο με σχεδόν οτι πιο καλό και γρήγορο κυκλοφορεί στην αγορά εως περίπου 1300 ευρω.αυτά που θέλω ΣΙΓΟΥΡΑ να έχει είναι τα εξης : 1) τουλάχιστον 32 mb ram,η επόμενη αγορα μου μετα απο αυτο θελω να ειναι τα γυαλιά oculus με την όση (μέγιστη απόδοση γίνεται) οπότε να μπορεί να την υποστηρίξει το μηχανάκι μου. 2) 1 με 2 TB σκληρό. 3) ενα πολυ καλο σύστημα ψύξης καθότι σκεφτειται οτι θα ανοίγει το πρωί και θα κλείνει το βράδυ σε σχεδόν καθημερινή βάση.4)μια πολυ καλη κάρτα γραφικών.γενικα δεν χρησιμοποιώ το pc για κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένο ετσι ωστε να εχω απαιτήσεις για κατι ιδιαίτερο περαν της χρήσης των γυαλιών.(η χρηση του pc ειναι για office,photoshop,σερφαρισμα,netflix,σειρές,πολλές ώρες σειρών.)
Εγω πάντα σχεδόν καθε 10 χρόνια πήγαινα στο πλαίσιο και ελεγα τι ηθελα και μου φτιάχνανε εναν turbo x και τελειωνα!,πληρώνοντας καθε φορα ενα ποσο των περίπου 1000 ευρω.προχτες που πηγα στο ιδιο κατάστημα και ζητώντας μια τέτοια προσφορά με αυτα που ήθελα μου έβγαλαν ενα με 3027 ευρω.και τους ειπα οκ!και έφυγα.μπορώ να σας επισυναψω το χαρτί με την προσφορά να δείτε τι μου έβαλαν.
αυτα παιδια,μπορώ να δώσω και άλλες πληροφορίες αν δεν εγινα σε κατι αντιληπτός,δεκτές εννοείται οι προτάσεις σας..
ευχαριστώ για την ανάγνωση του κειμένου μου.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην AMD σύνθεση των 1.100€ - 1.200€ του οδηγού αγοράς μας και να τοποθετήσεις αυτές τις μνήμες.

Στις συμπληρωματικές αγορές θα βρεις ψύκτρα και HDD. Αν τα 4T είναι πολλά για τις ανάγκες σου, επέλεξε την έκδοση του δίσκου με τη χωρητικότητα που θες.

Σύμφωνα με τη σελίδα της Oculus αυτή η σύνθεση είναι παραπάνω από αρκετή.