Giorgos Niaoustas ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα! Θέλω να ενισχύσω το σήμα ίντερνετ επειδή κολλάει όταν θέλω να δω ποδόσφαιρο από τις εφαρμογές που προτείνετε και εγκατέστησα.(freeflix, uktvnow). Να αγοράσω νέο ρούτερ με περισσότερες δυνατότητες; Αν ναι, ποιο μου προτείνετε ; Επίσης είναι εύκολο στη σύνδεση ή θα χρειαστώ βοήθεια από εξειδικευμένο τεχνικό; Ακόμη, θα έχω πράγματι ουσιαστική ενίσχυση του σήματος ή όχι; Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Είσαι βέβαιος πως φταίει το router που κολλάει το streaming? Επίσης, έχεις θέμα με το ασύρματο, ή και αν συνδεθείς με καλώδιο? Δεν αποκλείεται να είναι θέμα της γραμμής τα κολλήματα που έχεις, και να μην διορθωθούν αλλάζοντας router.
Πες μας μερικές περισσότερες λεπτομέρειες, για να δούμε ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσεις τη σύνδεσή σου.

Giorgos Niaoustas απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και πάλι..Βασικά δεν είμαι ειδικός για να γνωρίζω επακριβώς τις αιτίες που κολλάει το steaming..Έχω ασύρματη σύνδεση (forthnet) έως 24 mps.Μετρώντας την ισχύ στο speedtest μου τη βγάζει στα 5 κ κάτι. Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο από εκείνο που βρίσκεται το τάμπλετ και ο η/υ. Δεν έχω δοκιμάσει σύνδεση με καλώδιο ethernet γιατί είναι μακριά το ρούτερ. Υπάρχει τόσο μεγάλο καλώδιο; Αν ναι θα δοκιμάσω. Γενικα ενημερώστε με πως θα ενισχύσω το σήμα του ιντερνετ για να μην κολλάει όταν βλέπω ποδόσφαιρο πρωτίστως αλλά και ταινίες επειδή το καλοκαίρι θα πάρω tv box και γι' αυτό δεν θέλω να έχω προβλήματα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Υπάρχουν καλώδια ethernet με δεκάδες μέτρα μήκος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Είναι καλή ιδέα να δοκιμάσεις ενσύρματη σύνδεση, ώστε να βεβαιωθείς ότι απλά δεν πρόκειται για θέμα της γραμμής σου.