Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑΓΟΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ 1,500€
nikos 13 ρώτησε πριν 8 έτη

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Νίκο, θα χρειαστούμε περισσότερες πληροφορίες, όπως τη χρήση για την οποία θέλεις τον υπολογιστή, αν θέλεις οθόνη και λειτουργικό κλπ.

Δες τον οδηγό αγοράς υπολογιστή για να βρεις έτοιμες συνθέσεις σε πολλαπλές κατηγορίες τιμής, και αν δεν βρίσκεις κάποια να σου ταιριάζει, γράψε μας εδώ.

nikos 13 απάντησε πριν 8 έτη

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΛΛΕΙΠΗ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ : ΚΟΥΤΙ   FULL TOWER ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ  ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ i7, DDR4 RAM ΣΤΑ 8 GB (Ή ΚΑΙ 16 ΑΜΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ),  ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ KAI ΔΙΣΚΟ SSD (ΕΧΩ ΕΝΑΝ 64ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ). ΤΑ ΑΦΉΝΩ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΗ(ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΞ. ΗΧΟΥ/ΕΙΚΟΝΑΣ/ΒΙΝΤΕΟ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΆΝΤΗΣΉ ΣΟΥ... 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δες τη σύνθεση των 1400 ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή και βάλε αυτό το κουτί και αυτόν τον SSD.

Η υδρόψυξη δεν είναι καλή επιλογή αν δεν σκοπεύεις να κάνεις overclock, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος διαρροής σε βάθος χρόνου. Μια καλή ψύκτρα όπως αυτή που περιλαμβάνει η σύνθεση θα σε καλύψει απόλυτα.

nikos 13 απάντησε πριν 8 έτη

Ok, ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΉΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ...  ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..