Ανδρέας Σιδηρόπουλος ρώτησε πριν 4 έτη
Καλησπέρα σας, ενδέχεται να αγοράσω τηλεόραση και στην αναζήτησή μου στο ίντερνετ βρήκα την LG 32LK6200, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει τεχνολογία HDR και ορισμένα καταστήματα λένε ότι έχει 1500 PMI  και άλλα καταστήματα 900 PMI αλλά η τιμή είναι ίδια(400 ευρώ). Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως 32΄΄ TV με όσο το δυνατόν υψηλή συχνότητα, βρήκα μια F&U FL32213H με 600 HZ και κάνει 230 ευρώ(!) Τι να πιστέψω και ποια κατά την γνώμη σας πρέπει να πάρω; Για το κόστος μπορώ να διαθέσω  εως και 500 ευρώ.
Σας ευχαριστώ πολύ.

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη

Φίλε Ανδρέα, οι συχνότητες που ισχυρίζονται οι επεξεργαστές είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα του marketing. Σκέψου μόνο πως τα δήθεν PMI της LG είναι διαφορετική μονάδα από τα δήθεν Hz της F&U, που σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγκρισης μεταξύ τους. Συν ότι αυτά τα νούμερα είναι πάντοτε πλασματικά και δεν σημαίνουν αυτό που πιστεύει ο μέσος χρήστης.
Πληροφορίες σχετικά με αυτό θα βρεις εδώ:

Έχεις περιορισμό χώρου και ψάχνεις για τόσο χαμηλές ίντσες? Γιατί στα χρήματα που κινείσαι και στις 40 ίντσες, αυτή είναι πολύ καλή επιλογή.
Αν θέλεις αυστηρά 32 ίντσες, θα σου πρότεινα αυτή.

Ανδρέας Σιδηρόπουλος απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου ! Να είσαι καλά.