Sd Hak ρώτησε πριν 4 έτη

καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω μια αγορά τηλεόρασης. Είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα:
1)philips 55pus6804 στα 500 ευρό
2)philips 58pus7505 στα 450 ευρό(προσφορά κωστόβολος)
3)philips 55pus6754 στα 550 ευρό
οι ερωτήσεις, εκτός από το ποια θα ήταν η δική σας επιλογή αναλογικά και της τιμής, αν γενικός η εικόνα της philips είναι οκ; δεύτερον μετά το βίντεο της Έλενας έδωσα βάση στο peak brightness. Για τα δυο μοντέλα βρήκα πως είναι στα 300 nids ενώ για το μοντέλο της προσφοράς δεν βρήκα πουθενά αυτή την πληροφορία, οπότε θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην ανεύρεση της πληροφορίας. (στο rtings είδα πως δεν έχει κανένα μοντέλο τις philips, γιατί?)

6 Απαντήσεις

Sd Hak απάντησε πριν 4 έτη

να προσθέσω και αυτή την επιλογή στην λίστα:
samsung led tv ue55tu7172 στα 430 ευρό.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, μεταξύ αυτών που αναφέρεις θα σου πρότεινα τη Samsung. Πρόκειται για ένα νέο οικονομικό UHD μοντέλο της Samsung στις 55''. Διαθέτει όλες τις Smart λειτουργίες της εταιρείας και αναφέρουν ότι υποστηρίζει το DVB-T2 (H.264) και όχι το DVB-T2 (H.265)..

Sd Hak απάντησε πριν 4 έτη

ευχαριστώ για την απάντηση. συνεχίζοντας την έρευνα έχω φύγει από τις αρχικές επιλογές της philips και κοιτάω προς sumsung και lg.
ανάμεσα στην samsung led tv ue55tu7172,  σύγκρινα και την Lg 55um7450 smart 4k uhd 55"
η γνώμη σας??

Sd Hak απάντησε πριν 4 έτη

όπως βλέπω, η samsung στις περισσότερες κρητικές να υπερέχει η εικόνα της από εκείνη της lg. Ενώ η lg έχει Direct LED panel και η samsung Edge LED panel. πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό, εφόσον το diect είναι καλύτερο έναντι του edge??
ευχαριστώ, εκ τον προτέρων.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Φίλε μου ρίξε μία ματιά εδώ, σε τέτοιες περιπτώσεις, με την εικόνα να είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα για τον κάθε ένα μας η καλύτερη λύση είναι να δεις από κοντά εάν είναι εφικτό τις τηλεοράσεις...Προσωπικά θα επέλεγα τη Samsung..

Sd Hak απάντησε πριν 4 έτη

και γω αυτό θέλω να κάνω να βρω λίγο χρόνο και κατάστημα που να τις έχει ώστε να μπορέσω να τις δω live. ευχαριστώ και πάλι. καλή συνεχεία.