Αντώνης Φασουλάκης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω εδώ και 2-3 εβδομάδες για τηλεόραση ενόψει του blackfriday. Έχω budget μέχρι 400€ (οριακά 450€). Μετά και το πολύ ενδιαφέρον τελευταίο βίντεο της Έλενας και την λίστα με τις καλύτερες επιλογές σας από bestprice είχα καταλήξει ανάμεσα σε αυτές τις 4: LG 50UN74006 (440€), SONY KD-49XG8096 (500€), Sony KD-49XG8196 (500€ προσφορά Κωτσόβολου) & Philips 50PUS6804/12 (470€). Χθες πήγα σε διάφορα καταστήματα για να δω από κοντά την καθεμία και να καλύψω το υποκειμενικό κομμάτι του προβλήματος (χρώματα, γωνία θέασης, ποιότητα μαύρου κτλ.) Νομίζω προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο οι sony όμως θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τις διαφορές των τεχνικών χαρακτηριστικών των τηλεοράσεων. Η lg είναι η μόνη (αν δεν κάνω λάθος) με HDR10+ αλλά και πάλι οι sony είχαν αισθητά καλύτερη εικόνα. Επίσης άκουσα από τους πωλητές αρκετά αρνητικά σχόλια σχετικά με το λογισμικό της phillips (saphi) και πολλές περιπτώσεις τηλεοράσεων sony που "λαγκάρουν ασταμάτητα". Στη  έρευνά μου όμως δεν βρήκα σχετικά σχόλια χρηστών οπότε ίσως οι πωλητές με παρακινούσαν προς τις lg & samsung για λόγους περιθωρίου κέρδους? Όπως και να χει, θα εκτιμούσα πολύ κάθε βοήθεια και συμβουλή.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Υ.Γ. Προφανώς δεν μπορώ να ξέρω αν και κατά πόσο θα είναι σε προσφορά τα συγκεκριμένα μοντέλα της sony ώστε να είμαι εντός budget κατά την αγορά οπότε ανάμεσα σε lg και phillips θα έπρεπε να διαλέξω την lg, σωστά? Αν όμως είναι και οι sony μέχρι 450€ τί θα προτείνατε?

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Αντώνη

Η Sony είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στις τρεις. Απέφυγε LG που δεν είναι OLED, καθώς η εικόνα είναι πολυ γκρι και θα απογοητευθεις.

Γενικά, οι πωλητές πολλές φορές παίρνουν εντολές να προωθούν συγκεκριμένα μοντέλα, οπότε δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης.

Αντώνης Φασουλάκης απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την δουλειά σας!!!