Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορα υπολογιστη συγκεκριμενων απαιτησεων
Jim Pap ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα σας και Καλή χρονιά.

  Έχω επικοινωνήσει μαζί σας και παλιότερα στο παρελθόν για την αγορά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Απλά τώρα έχω αλλάξει κάποιες απαιτήσεις που θα ήθελα να έχει ο υπολογιστής μου.

Συγκεκριμένα, ο τύπος μου μου δεν είναι και πολυ του παιχνιδιού, αλλά τωρα τελευταία παίζω το Call of Duty και το Pro Evolution Soccer 2015. Ασχολούμαι πολύ με ταινίες, συγκεκριμένα HD, Internet, Office και τώρα με προγραμματισμό.

Κοίταξα αυτούς του υπολογιστές που προτείνετε στην ιστοσελίδα σας, αλλά δεν ανταποκρίνονταν και τόσο στις απαιτήσεις μου. Συγκεκριμένα, δεν έχω θέμα τιμής. Πείτε μου εσείς με πόσα θα μπορούσε να στηθεί ένα σύστημα, το οποίο να ανταποκρίνεται στις πιο πάνω απαιτήσεις, και ταυτόχρονα να έχει θύρες USB 3.0 και HDMI. Για σκληρό δίσκο δεν ενδιαφέρομαι για πολύ υψηλά, ένας 500GB θα μου αρκούσε. Απλά θα ήθελα να φορτώσω στο όλο συστημα και Linux, γιατί σας ανέφερα πιο πάνω ότι έχω αρχίσει να ασχολούμαι με προγραμματισμό. Για περιφερειακά πάλι δεν ενδιαφέρομαι, απλά μόνο το κουτί και τα εσωτερικά συστήματα που θα του εγκατασταθούν.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,

Βάλε μια GTX 950 στη σύνθεση των 700ων ευρώ και θα είσαι καλυμμένος.