babis tsourlis ρώτησε πριν 7 έτη

καλησπερα αγγελε, καλη χρονια.. Να σου πω, θελω να μου συνθεσεις ενα υπολογιστη κυριως για να σηκωνει ανετα προγραμματα τυπου photoshop 6 kai illustrator, αλλα επειδη μ αρςεσουν και τα παιχνιδια, θα θελα να παιζει αξιοπρεπεστατα και ενα gta v. ή και αλλα καινουρια παιχνιιδια.

συνολικα θελω μαζι με οθονη και ηχεια, να μου βγει γυρω στα 800 ευρω. πχ μοναδα μεχρι 600 πες + μια οθονη με 150 περιπου + ηχεια 50 ευρω.

Ευχαριστω

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μπάμπη, καλή χρονιά και σε εσένα.

Δες τη σύνθεση των 700ων ευρώ χωρίς τον SSD με αυτά τα ηχεία και αυτή την οθόνη.

babis tsourlis απάντησε πριν 7 έτη

αγγελε αν καταλαβα δλδ προτεινεις την ενσωματωμενη στον επεξεργαστη καρτα γραφικων? Δεν θα ναι λιγο ακαταλληλη για τα παιχνιδια?

Δεν ξερω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Στα χρήματα που κινείσαι δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Και από το να πάρεις ένα μέτριο επεξεργαστή και μια μέτρια κάρτα γραφικών σήμερα, και να ξεμείνεις με αυτά, είναι καλύτερα να βάλεις ένα ισχυρότερο επεξεργαστή, για να κάνεις πιο σωστά τη δουλειά σου, και να προσθέσεις σε 3-4 μήνες μια κάρτα γραφικών όπως την RX 460 για το gaming. Εκτός αν το gaming έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα για εσένα από το Photoshop και το Illustrator, όπως μου τα γράφεις, πάντως, είναι σαν να έχει δεύτερη προτεραιότητα.

babis tsourlis απάντησε πριν 7 έτη

Αν βαλω ενα επεξεργαστη i3 ας πουμε που εχεις στην συνθεση των 550 και μια 460, δεν θα κανω δουλεια λες?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Θα έχεις συνολικά ένα μέτριο υπολογιστή, που ούτε στα προγράμματα θα είναι πολύ καλός, ούτε στα παιχνίδια.