Greg Antonopoulos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, θέλω να χτίσω ενα καινούργιο build για όσο γίνεται πιο απαιτητικό gaming με μπάτζετ 600-700 ευρώ. Έψαξα λιγο αλλα μπερδευτηκα περισσοτερο με τις διαφορες υλοποιησεις απο τις εταιριες για μητρικες, καρτες γραφικων κλπ. Είχα δει κι ενα βιντεο που ελεγε απαιτητικο gaming με 750€ αλλα απο εκεινα μερικα κομματια πλεον δεν υπαρχουν. Αν μπορουσατε να μου προτεινετε κομματι κομματι (αν ειχε και λινκ απο οποιο καταστημα) θα ημουν ευγνωμων. 

Ευχαριστω

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Για αρχή, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη σχετική σύνθεση του οδηγού αγοράς μας.

Greg Antonopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Ειδα τον συγκεκριμενο οδηγο αλλα τα 8 gb ram ειναι αρκετα?? Επισης υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαφορα αναμεσα σε intel/amd η ειναι ιδιες οι αποδοσεις??

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Τα 8GB είναι αρκετά για τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά δεν σε απασχοληθεί ιδιαίτερα.

Μπορείς εύκολα να προσθέσεις μνήμη οποιαδήποτε στιγμή. Από την άλλη, αν κόψεις από τα υπόλοιπα εξαρτήματα, δεν θα είναι εύκολη η αντικατάσταση τους.

Επίσης, προτείνω να τροποποιήσεις τη σύνθεση του Άγγελου και να επιλέξεις κάποιον Ryzen. Μπορείς να ξεκινήσεις από κάποιο Ryzen 3 1200 ή να πας σε έναν μεγαλύτερο ανάλογα το budget σου.

Στον οδηγό δεν τον προτείνουμε γιατί το κατάστημα που συνεργαζόμαστε δεν τον διαθέτει.

Γενικά, οι Intel είναι πιο ακριβοί για ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις. Οπότε, συνήθως οι AMD αξίζουν περισσότερο τα χρήματα τους.

Greg Antonopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Το θέλω κυρίως για nba(2k) και παιχνίδια τύπου call of duty κλπ.  Πιστεύετε θα ανταπόκρινεται αρκετά καλα η θα πρέπει να ανεβάσω το Μπατζετ;; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Για τα παιχνίδια που αναφέρεις είσαι καλυμμένος. Αν θέλεις να παίζεις πιο απαιτητικούς τίτλους σε 1080p με υψηλά FPS, τότε δες την επόμενη σύνθεση του οδηγού αγοράς.