Kostas Orf ρώτησε πριν 9 έτη

 Γεια σας, ειναι η πρωτη φορα που σας γραφω και η πρωτη φορα που ψαχνομαι (μονος) να αγορασω καινουριο υπολογιστη. Ειμαι φοιτητης πληροφορικης και στο 1ο ετος (τωρα ειμαι 4ο) αγορασα ενα λαπτοπ Samsung αλλα με τον καιρο και με την περισσοτερη ενασχοληση μου καταλαβα οτι με το λαπτοπ "δε παω πουθενα"... ειναι πολυ καλο για lan με φιλους ιντερνετικα και ταινιες αλλα απο αποψη προγραμματισμου εχει μεγαλες ελλειψης... ο οδηγος που εχετε για το σταθερο πυργο των 700 € ειναι μια παρα πολυ καλη προταση αλλα θελω να ρωτησω κατι ακομα... ειδα οτι ολα τα εξαρτηματα δεχονται αναβαθμηση αλλα δεν εχετε απο οσο εψαξα εναν οδηγο για σωστη εγκατασταση των drivers και γενικοτερα του στησιματος του software κομματου του υπολογιστη... ειναι ευκολο να κανετε εναν παραλληλο οδηγο με αυτον της αγορας στον οποιο να λετε πως να εγκαθηστα κανεις σωστα  τα drivers... ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Οι drivers δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά από το συνοδευτικό cd , το ανοίγεις και τις περισσότερες φορές η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα.

Kostas Orf απάντησε πριν 9 έτη

Θελω να πω αν αγορασεις υπολογιτση κομματι κομματι πως θα "στησεις" το hardware και το software ωστε να δουλευει σωστα... δηλαδη αφου στησω τα κομματια και ανοιξω το pc και εγκαταστησω τα windows πως θα ξερω οτι θα λειτουργησουν ολα τα κομματια...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Εδώ θα βρεις τον οδηγό για να συναρμολογήσεις τον υπολογιστή. Μπορεί πάντως και το e-shop να σου τον συναρμολογήσει δωρεάν και να σου τον στείλει στημένο.
Ύστερα ρυθμίζεις το BIOS να κάνει boot με το DVD των Windows.
Κάνεις εγκατάσταση των Windows (η εγκατάσταση είναι παρόμοια σε 7, 8, και 10).
Τους drivers θα τους βρεις σε CD στο κουτί κάθε συσκευής.
Τέλος βάζεις ορισμένα απαραίτητα προγράμματα.
Αυτό είναι όλο.