Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαγορα υπολογιστη turbox
Χρήστος Καλυβιωτης ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπερα, θελω να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ(το πρωτο που θα παρω) και εχω καταληξει σε αυτο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-performance/Turbo-X-Blade-i736-450.htm. Απλα ηθελα τη γνωμη σας για το μοντελο που διαλεξα.επιπλεον Ειναι καλα τα turbo x;;;

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δύο Turbo-X που αγόρασε ο πατέρας μου μέσα σε 5 χρόνια, και οι δύο εμφάνισαν βλάβη που δεν επιδιορθωνόταν λίγο αφότου έληξε η εγγύηση, ο ένας στη Motherboard και ο άλλος στην κάρτα γραφικών.

Βέβαια μπορεί να είναι μεμονωμένη περίπτωση, αλλά γενικά τα Turbo-X δεν φημίζονται για την ποιότητά τους.

Το βασικό ερώτημα είναι ποια θα είναι η βασική χρήση του υπολογιστή. Σε ενδιαφέρει απλά σερφάρισμα και ταινίες ή και gaming?

Το συγκεκριμένο μοντέλο, για να βάλει i7 έχει κρατήσει μέτρια κάρτα γραφικών (ουσιαστικά την ενσωματωμένη στον επεξεργαστή) και μόνο 4GB μνήμη, που δεν είναι αρκετά για άνετο multitasking. Άρα δεν είναι ιδανικό για καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Πες μου τι σε ενδιαφέρει και μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις, και θα δω τι μπορώ να βρω για εσένα.

nk2990 απάντησε πριν 10 έτη

Οταν ακουω τη λεξη Turbo-X παει ο νους μου στις χωματερες και τα σκουπιδια

Χρήστος Καλυβιωτης απάντησε πριν 10 έτη

Κινουμαι το ανωτερο στα 550 ευρω( με δοσεις). Θα ηθελα να αγορασω εναν υπολογιστη για ολη την οικογενεια και για gaming(ενταξει δεν μιλαμε για βαρια παιχνιδια) αλλα και για σερφαρισμα. Ειχα καταληξει στο Dell Inspiron 3537 και στο Lenovo G510 59404110(http://www.public.gr/product/computers-and-software/top-protaseis-tech-on-the-go/laptops/laptop-lenovo-g510-59404110-156-mayro/prod5361306pp/) αλλα... ,με το turbox οι προσδοκιες μου εκτοξευθηκαν. ( i7 κ.τ.λ ).
Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.
Λογω του οτι ολα τα λαπτοπ πλεον πωλουνται me windows 8, υπαρχει καποιος οδηγος που να δειχνει πως να εγκαταστησουμε τα win7 απο τα 8 και να κανουμε και διπλο boot;
Ευχαριστω εκ των προτερων...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλύτερα πάρε αυτό, τότε. Είναι μεν λίγο ακριβότερο, αλλά έχει i7 και ξεχωριστή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT 710M.

Αφού σε ενδιαφέρει το Gaming, για οτιδήποτε παιχνίδια, θα απογοητευτείς πολύ με τα γραφικά της Intel στο TurboX.

Ναι, μπορείς να βάλεις τα Windows 7 σε Dual Boot. Ουσιαστικά ακολουθείς την ίδια ακριβώς διαδικασία με κάποιον που βάζει τα Windows 8 μετά τα Windows 7. Δες αυτόν τον οδηγό.