Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορα desktop και ερωτησεις
Chumps Choice ρώτησε πριν 10 έτη

Γεια σας ! Εχω στο μυαλο μου να παρω ενα desktop μετα το καλοκαιρι. Για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας.
Θα προτιμουσα το pc να κοστιζει απο 500-550ευρω ( αντε το παρα παρα πολυ 600 ευρω ) , επειδη σκεφτομαι να παρω μια πλασμα περιπου 20 ιντσων, που σημαινει + 120 ευρω για την εχω και σαν τηλεοραση και σαν οθονη. Αυτο που με προβληματιζει ειναι το γεγονος οτι πρεπει 'η να το παρω ετοιμο 'η να το συνθεσω εγω, επειδη, νομιζω πως εχω διαβασει οτι τα ετοιμα δεν ειναι τοσο καλα.
Σε γενικες γραμμες, θα ηθελα να παιζω παιχνιδα. Μην φανταστειτε τιποτα τρελο, απλα να παιζω ορισμενα παιχνιδια σε οσο καλυτερα, για το desktop μου, γραφικα γινεται.
Τωρα, οσον αφορα τη γενικη λειτουργια, πιστευω πως, αφου θα εχει καλη μνημη, επεξεργαστη κτλ, θα μπορει να ανοιξει 10 καρτελες φορτωμενες με βιντεο, ξερω γω, οποτε θα ειναι μια χαρα.
Δεν με ενδιαφερει κατι παραπανω, οποτε το αφηνω σε εσας τωρα !
Ευχαριστω πολυ !

8 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Σίγουρα είναι καλύτερο να συνθέσεις έναν υπολογιστή, οι έτοιμοι υπολογιστές συνήθως είναι για πέταμα.

Αφού θα τον πάρεις μετά το καλοκαίρι, γράψε τότε μια ερώτηση για να σου προτείνω ένα σύστημα.

Αν σου κάνω προτάσεις τώρα, μέχρι τότε θα έχουν βγει νέα υποσυστήματα και θα έχουν αλλάξει οι τιμές.

600 ευρώ είναι καλή τιμή για gaming υπολογιστή, με τις σωστές επιλογές.

Chumps Choice απάντησε πριν 10 έτη

Α οκ, ευχαριστω. Οποτε, εσυ προτεινεις να περιμενω μεχρι το τελος του καλοκαιριου και τοτε να τα ξαναπουμε ; Επειδη, πρωτον δεν ξερω κατα ποσο θα εχουν βγει καλυτερα υποσυστηματα, οπως ειπες και εσυ, και δευτερον ακομα και αν εχουν βγει, πιστευω δεν θα υπαρχουν πολλες διαφορες. Μονο στην τιμη μπορει να υπαρχουν. Δηλαδη μπορει να φτηνηνουν καποια κομματια για desktop που θα μου προτεινεις.

Chumps Choice απάντησε πριν 10 έτη

http://www.public.gr/product/computers-and-software/desktop-pc/hp-pavilion-500-260ev-g3n46ea-desktop-pc/prod5860089pp/

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν από τη μία εβδομάδα στην άλλη, και ακριβότερα και καλύτερα υποσυστήματα να έχουν πέσει σε τιμή για να μπορούν να χωρέσουν στο budget των 600ων ευρώ.

Ο υπολογιστής που μου γράφεις είναι άθλιος για παιχνίδια, έχει μόνο ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Chumps Choice απάντησε πριν 10 έτη

Ωραια, τοτε θα μπορουσες να με βοηθησεις να συνθεσω εναν επειδη δεν εχω ιδεα ; :-)
Απλα αμα μπορεις να ψαξεις ολα τα κομματια για να συνθεσεις ενα desktop. Θα μπορουσα μετα να παω σε καποιο καταστημα, να αγορασω ολα τα κομματια, να ζητησω απο τους τεχνικους να τα τοποθετησουν ολα μαζι και να αγορασω ενα τελειο desktop χαρη σε εσενα !
Σορρυ αμα σε βαζω σε μεγαλο κοπο, απλα πραγμματικα δεν εχω ιδεα και δεν θα ηταν καλο να αγορασω αθλιους υπολογιστες οπως αυτος που ειδες. . . Αμα μπορεις προτεινεμου τι να κανω. Σε ευχαριστω και πολυ !

Chumps Choice απάντησε πριν 10 έτη

Τωρα που το ξανασκεφτηκα θα μπορουσα να ρωτησω τους ιδιους τους τεχνικους, καποιου καταστηματος, λεγοντας τους αν μπορουν αυτοι να συνθεσουν ενα desktop για εμενα, αφηνοντας αυτους να διαλεξουν τα κομματια.. Ομως δεν ξερω αν φτιαξουν οντως ενα καλυτερο απο καποιον ετοιμο.
Επιπλεον, το desktop που σου εγραψα ειναι τελειως ακυρο; Δηλαδη, μπορω να παω και να τους πω να βγαλουν τον επεξεργαστη και να βαλουν αλλον που θα επιλεξω εγω 'η να μειωσουν τη χωρητικοτητα απο 1Τ σε 500gb και με τα λεφτα που θα περισσεψουν να αλλαξω καποιο υποσυστημα κτλ ; ( Μονο σε περιπτωση που μονο 2-3 υποσυστηματα χρειαζονται αλλαγη )

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Έχω δει τις προτάσεις των τεχνικών. Χάλια είναι κι εκείνες, κανείς δεν θα ξοδέψει χρόνο για να φτιάξει μια σωστή πρόταση.

Δεν αξίζει να ασχοληθείς με εκείνον τον υπολογιστή, ξέχασέ τον.

Όταν είσαι έτοιμος να αγοράσεις τον υπολογιστή, θα σου προτείνω τότε όλα τα κομμάτια, και θα σου τον παραδώσουν έτοιμο και συναρμολογημένο.

Dennis Krem απάντησε πριν 10 έτη

ΟΚ, θα σε ξαναδώ σε κανα τετράμηνο!