Ενρι Σκουρτη ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Ενδιαφέρομαι για την αγορά Desktop, που προορίζεται για χρήση του αδελφού μου (μαθητής λυκείου καθόλου gaming) και δυνητικά για την δική μου Πολυτεχνική Σχολή (είμαι ήδη κάτοχος Laptop ideapad 330-15IKB). Έχουμε 2 voucher συνολικής αξίας 400ευρω, οπότε το pc που θα πάρω θα πρέπει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας (και μπορώ να συμπληρώσω εγώ μέχρι ένα ποσό των 300ευρω). Όντας εντελώς αρχάριος διαβάζω τις τελευταίες μέρες για τα χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να κοιτάξω και καθώς οι επιλογές που προσφέρουν όλα τα μεγάλα καταστήματα είναι περιορισμένες (και αρκετά ακριβές) είδα το εξής πλήρες σετ Turbox που περιλαμβάνει pc και monitor (στα 630ευρω). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχω διαβάσει άσχημα πράγματα για τις συσκευές Turbox και ότι παρουσιάζουν πολύ συχνά προβλήματα.

Turbo-X Desktop Sphere SK335 Student Bundle

1.Αξίζει να το πάρω, χωρίς να φοβάμαι ότι θα το τρέχω συνέχεια για επισκευή;
2.Είναι καλή επιλογή αν θέλω να τον αναβαθμίσω μελλοντικά (τώρα έρχεται με Ryzen 5 3400G) ;
Διαφορετικά αξίζει να δώσω περισσότερα χρήματα για τη χρήση που τον θέλω και να κοιτάξω για κάποιο άλλο pc και να αγοράσω μεμονωμένα οθόνη, πληκτρολόγιο, κτλ. ;
Ενδεικτικά έχω δει της Infinity Gear :

Infinity Gear Core 4 Rev.4 Desktop PC & Bitdefender Total Security (1 Device, 2 Years) Card Software

ή της Lenovo
https://www.public.gr/product/desktop-lenovo-ideacentre-5-14are05-ryzen-5-4600g8gb1tb-hdd-plus-128gb-ssdamd-radeon-graphicswin10home-plus-antivirus-zonealarm-gia-2-eti/prod13588002pp/
Ευχαριστώ προκαταβολικά

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Ερνι

Ανάμεσα στις 3 συνθέσεις, η Lenovo έχει τον ισχυρότερο επεξεργαστή, οπότε είναι η καλύτερη επιλογή από άποψη επιδόσεων.

Όσο αφορά την Turbo X σύνθεση, σίγουρα κάποιο εξαρτήματα, όπως το τροφοδοτικό, δεν θα είναι ιδιαίτερα καλής ποιότητας. Αυτό βέβαια γίνεται στις περισσότερες έτοιμες συνθέσεις.

Η οθόνη και τα περιφερειακά που δίνονται μαζί προφανώς δεν μπορούν να συγκριθούν με επώνυμες λύσεις, αλλά είναι σχετικά οκ για κάποιον που απλά θέλει να κάνει τη δουλειά του.