Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορα gaming pc και ρυθμιση repeater
Παναγιώτης Λούβης ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα
1) Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να αγορασω ενα gaming pc που ισως και να εχει λιγη σχεση με προγραμματα editing.Σκεφτομαι την αγορα ενος ryzen 5 1600,gtx 1050 ti και 8 gb ram.Ειναι ενας καλος συνδυασμος;Επισης θα ηθελα να το αγορασω απο το amazon και οριο περιπου τα 750€.
2) Στο σπιτι μου εχω ενα repeater (rpd 150)το οποιο μετα απο ενα τραγικο λαθος επανηλθε στις εργοστασιακες του ρυθμισεις.Θα μπορουσατε να με βοηθησετε να το ξαναρυθμισω;(Θελω να το ρυθμισω ωστε να μεταδιδει το σημα wifi αλλα και να μπορει να μεταδωσει μια συνδεση lan για παροχη ιντερνετ σε σταθερο υπολογιστη)

9 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη, το manual του repeater δεν το έχεις?

Παναγιώτης Λούβης απάντησε πριν 6 έτη

Όχι Γιωργο,δυστυχως.Μηπως ξερεις κατι;Σχετικα με την αγορα του pc ξερεις κατι;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη,
Οι 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel είναι καλύτεροι από κάθε άποψη σε σχέση με τους αντίστοιχους Ryzen, ειδικά όσον αφορά το Gaming, και στέκονται καλά και στο editing.
Στα χρήματα που κινείσαι, ο i3 8100 είναι εξαιρετική επιλογή. Θα πρέπει να τον συνδυάσεις με μητρική Z370.
Για μνήμη, αυτή είναι καλή επιλογή.
Σαν κάρτα γραφικών, μια GTX 1060 είναι καλύτερη επιλογή από κάθε άποψη, έχει περίπου τη διπλάσια απόδοση από μια 1050 Ti.
Για τροφοδοτικό, ένα καλό 500άρι είναι υπέρ αρκετό
Για κουτί προτείνουμε αυτό, αν και μπορείς να διαλέξεις οποιοδήποτε midi tower.
Τέλος, για σκληρό δίσκο, ένας απλός 1TB HDD είναι αρκετός. Αργότερα μπορείς να προσθέσεις SSD, αλλά αφού έχεις σχετικά περιορισμένο budget, δεν αξίζει να κόψεις από αλλού για το δίσκο.
Για το repeater, εδώ, στην ενότητα downloads, θα βρεις το manual.

Παναγιώτης Λούβης απάντησε πριν 6 έτη

Σε ευχαριστω πολυ Αγγελε για το repeater.Θα το κοιταξω.Οσον αφορα το pc,το θεμα i3 και ryzen 5 με ειχε απασχολησει ομως στο game debate ο ryzen 5 1600 ειναι πιο ισχυρος απο τον i3 8100.Θα μπορουσα να παω σε i5 για gaming και editing;
Για την 1060 το ξερω οτι ειναι καλυτερη ισως κανω την αλλαγη
(Εγω οταν κοιταζα το amazon,βρισκομουν πιθανως στο αμερικανικο και οχι στο αγγλικο,αφου ειχε δολλαρια.Απο εκει συμφερει η αγορα;)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

To Game Debate είναι το πιο άχρηστο site όσον αφορά το hardware, μην το συμβουλεύεσαι για απολύτως τίποτα. Οι επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους Ryzen από κάθε άποψη.
Γενικά πριν παραγγέλνεις από το Amazon υπολογίζουν το κόστος μεταφορικών, οπότε μπορείς να δεις από που συμφέρει καλύτερα.

Παναγιώτης Λούβης απάντησε πριν 6 έτη

Δηλαδη αγγελε μπορω να παρω τον i5 8400 η καλυτερα καποιον αλλο που ειναι unlocked;(δεν με ενδιαφερει το overclock αλλα ο i5 8400 νομιζω ειναι στα 2.8ghz)
Επισης αυτοι οι επεξεργαστες ανταποκρινονται καλα σε προγραμματα οπως vegas pro,premiere,photoshop,after effects,fruity loops και λοιπα; 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Εφόσον δεν θα κάνεις overclock, ο 8400 είναι αρκετά καλή επιλογή. Δεν αξίζει να πας σε ξεκλείδωτο, η διαφορά στην τιμή δεν είναι ανάλογη με τη διαφορά στην απόδοση.

Παναγιώτης Λούβης απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω πολυ.Επισης θα ηθελα μια βοηθεια με το manual.Το site που μου εστειλες δεν με αφηνει να το κατεβασω.Μου εμφανιζει ενα μηνυμα για το adobe acrobat reader,το κατεβαζω και ακομα συνεχιζει να μου το εμφανιζει.Μηπως μπορεις να το κατεβασεις και να το βαλεις ως αρχειο για να το κατεβασω η να μου το στειλεις σε email;
Ακομα ο i5 8400 ειναι καλος για τα προγραμματα που ανεφερα πιο πανω;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δεν φαίνεται να υπάρχει αρχείο προς download. Δες αν έχουν κάποιο email επικοινωνίας, για να ζητήσεις να στο στείλουν.
Ο 8400 είναι αρκετός για ό,τι χρειάζεσαι.